Forsiden

Om oss

Nøkkelpersoner

Vårt datasenter

Investor Relations

Login aksjonærer

Presseomtale

 

Relatert sider:

Ledige stillinger

Nyheter

Nyhetsbrev

Samarbeidspartnere

Partnere

Kontakt oss

 

 

 

 

Om AOT GoOnline AS

AOT GoOnline AS (tidligere Active Online Technology AS) er et programvarehus lokalisert i lokalene til gamle Hof Sparebank på Hof i Åsnes Kommune som ligger ca 4 mil nord for Kongsvinger (og 13 mil nord for Oslo). Vårt kontor i Rogaland Kunnskapspark (iPark) er nå lagt ned og all virksomhet er samlet i lokalene vi deler med vårt morselskap Coyo Software Ltd og søsterselskap Nordic Domain Investment Ltd.

Bedriften er utvikler applikasjoner for publisering, nyhetsbrev, betaling, integrasjon og handel på Internett. Våre produkter markedsføres under vårt eget varemerke GoOnline.

GoOnline oppfattes som et av de mest spennende produktene av våre kunder som hovedsakelig er SMB markedet. Produktet setter kunden i stand til å administrere og vedlikeholde sine nettsider, abonnenter og nettbutikk på en enkel måte til særdeles gunstig pris.

Vi har siden oppstarten klart å bygge opp et stort nettverk av partnere (forhandlere) og samarbeidspartnere både lokal, nasjonal og globalt. Disse partnerne har en viktig rolle for vårt produkts unike egenskaper og muligheter.

Våre viktigste samarbeidspartnere er i dag: Microsoft Irland Ltd, BBS (BankenesBetalingssentral), Google, Telenor Mobil AS, GIS Partner AS, Uni Micro AS, Communicate Norge, Commission Junction, Zanox, Affiliator, TradeDoubler AB og EuroAds m.fl.

Et datterselskap av Coyo Software Ltd

AOT GoOnline AS ble et datterselskap av Coyo Software Ltd i 2007. Endringen skjedde ved at Coyo Software kjøpt ytterligere 12,43 prosent av aksjene i AOT GoOnline AS i 2. kvartal 2007. I henhold til registreringsplikt ved konserntilknytning ble endring sendt til registrering i Enhetsregisteret i Brønnøysund samme måned som endringen skjedde.

Den norske avdelingen av Coyo Software Ltd er driftselskapet til eier og morselskapet Coyo Software Ltd i England. Det engelske selskapet er eid av kun norske aksjonærer. Selskapet har en sunn økonomi og har levert overskudd f.o.m. første driftskvartal. Det har dermed ikke vært behov for å ta opp lån eller annen ekstern finansiering og selskapet er derfor uten gjeld.

This site is created with GoOnline XP Professional