Forsiden

Nyheter 2011

Nyheter 2010

Nyheter 2009

Nyheter 2008

Nyheter 2007

Nyheter 2006

Nyheter 2005

Nyheter 2004

Nyheter 2003

Nyheter 2002

 

Relatert sider:

• Presseomtale

• Nyhetsbrev

Nyheter fra AOT GoOnline AS

Les de siste nyheter om selskapet, våre produkter, partnere og samarbeidspartnere under. I menyen til høyre har du også tilgang til nyheter fra foregående år.

God Jul og Godt Nytt År

Hof den 20.12.2008

Vi ønsker alle våre brukere, partnere og samarbeidspartnere God Jul og et Godt Nytt År.

Vi åpner nytt kontor

Hof den 15.10.2008

Vi åpner i dag nytt kontor på Østlandet. Det nye kontoret er lokalisert på Hof i Åsnes Kommune ca 4 mil nord for Kongsvinger i samme lokalene som vårt morselskap Coyo Software Ltd og vårt søsterselskap Nordic Domain Investment Ltd. Bygget er tidligere Hof Sparebank (senere Sparebanken1 Hedemark filial Hof).

Hvelvet til banken vil bli bygget om til serverrom i løpet av første del av 2009.

FagerborgElektro lansert

Stavanger den 01.09.2008

Fagerborg Elektro har lansert nye nettsider med nettbutikk og BBS betalingsløsning.

Nettstedet bruker GoOnline XP Professional som plattform. Vi gratulerer med det nye nettstedet, valget av GoOnline som plattform og Certified GoOnline Partner Megabite AS med leveransen.

Hurtigruten Photo Competition

Stavanger den 01.09.2008

Nettsiden til Hurtigruten sin fotokonkurranse ble lansert natt til 1. september 2008.

Nettstedet bruker GoOnline XP Professional som plattform, i tillegg er funksjonaliteten rundt kobling mot SQL server skreddersyd for nettstedet.

Vi gratulerer med det nye nettstedet, valget av GoOnline som plattform.

Ny GoOnline News Manager versjon

Stavanger den 28.05.2008

Vi har i dag 28. Mai 2008 lansert en ny utgave av GoOnline News Manager, versjon 2.0.1.3. Da flere av de siste versjonene har hatt feil i skrivning av loggfiler anbefaler vi at du oppgraderer til denne nyeste versjonen som i tillegg til denne feilutbedringen inneholder mange nye funksjoner, forbedringer som gir deg en bedre, raskere og sikrere funksjonalitet spesielt under utsendelser.

Slik oppgraderer du:
Start GoOnline News Manager og velg "Sjekk om nyere versjon finnes" under rullegardinmenyen "Hjelp". Du kan også vente til den automatiske versjonskontrollen sjekker etter ny versjon. Komplett informasjon om selve installasjonen får du før nedlastning begynner.

Med GoOnline 2X RDP slipper å oppgradere

Stavanger den 28.05.2008

Om du benytter GoOnline 2X RDP slipper du å tenke på oppgradering til den nye versjonen. For de som benytter GoOnline 2X RDP blir oppgraderingen gjennomført automatisk i perioden mellom den 28. mai 2008 kl. 18:00 og kl. 23:00.

GoOnline MS RDP for Mac

Stavanger den 28.05.2008

Grunnet problematikk med tilgang til lokal disk på Mac operativsystem via GoOnline 2X RDP lanserer via nå GoOnline MS RDP.

Det nye oppsettet for Mac operativsystem benytter Microsoft Remote Desktop Connection Client for Mac og gir deg full tilgang til lokale disker direkte fra det eksterne skrivebordet som tilgjengeliggjøres og direkte fra de ulike GoOnline applikasjonen du benytter i vår nettbaserte utgave.

Begrenset tilgjengelighet 19. mai, 20. mai og deler av 21. mai 2008

Stavanger den 19.05.2008

Våre lokaler i iPark (Rogaland Kunnskapspark) er endelig klare og perioden i midlertidige lokaler som var forventet å vare i ca 3 måneder viste seg og bli på 4 ½ måned. Men nå er lokalene klare og innflytting skjer fra i dag 19. Mai og i morgen 20. Mai samt deler av onsdag 21. Mai 2008.

Tilgjengelighet på telefon og e-post vil disse dagene være meget begrenset og vi oppfordrer at eventuelle henvendelser rettes til oss pr. e-post som vil blir besvart periodisk disse dagene.

Siden alle våre servere allerede ble flyttet til nytt server rom i RK1 ved årsskiftet, vil flyttingen ikke påvirke noen av våre nettbaserte tjenester.

Kveldsseminar med temaet: Netthandel

Stavanger den 16.04.2008

Næringsforeningen i Stavanger-regionen avholder den 22.april 2008 kl. 18.00 kveldsseminar med temaet ”Netthandel”.

Innledningen til seminaret holdes av Dr. philos Ragne K. Farmen som er daglig leder i GENA- Institutt for DNA analyse- i iPark. Videre følger foredrag fra (tema i parentes): Kjetil Kleppe fra Megabite AS (Netthandel og e-post markedsføring), Jakob Thyness fra Webkvalitet AS (Hvordan designe lønnsomt nettsted), Tore Ellefsen fra AOT GoOnline AS (Søkemotor optimalisering) og Vibeke Sahl fra SR-Bank Cash Management (BBS netterminal).

Windows Vista Service Pack 1 (SP1)

Stavanger den 16.04.2008

Microsoft lanserte i natt den norske versjonen av Service Pack 1 for Windows Vista (SP1).

Dette er en oppdatering mange bedrifter (og privat personer) har ventet på, og mange av de verste barnesykdommene skal nå endelig være fjernet fra Microsoft sitt nyeste operativsystem.

Oppdateringen vil snart bli tilgjengelig via Microsoft Update.

BBS kjøper Netaxept

Stavanger den 02.04.2008

Les hele pressemeldingen her.BBS kjøper e-handelsselskapet Netaxept fra DnB NOR. I tillegg inngår partene en femårig samarbeidsavtale som innebærer at DnB NOR vil distribuere produkter og tjenester innen e-handel fra BBS.

- Kjøpet er et ledd i BBS´ strategi for å bli en ledende tilbyder av brukerstedsløsninger i Norden. Vi ønsker å posisjonere oss som en attraktiv samarbeidspartner overfor varehandelen i Norden, sier administrerende direktør i BBS, Ola Forberg
Les hele pressemeldingen her.

Nye telefon og faks nummer

Stavanger den 10.03.2008

Vi bytter i dag ut alle våre telefonnummer. Vårt nye sentralbord nummer er med virkning fra i dag 852 40 200 og nytt faksnummer er 852 40 201. Alle direktenummer og vakttelefon byttes også ut i dag, men i en kort periode fremover vil de fleste av de gamle telefonnumrene være viderekoblet.

Vi beklager eventuelle feil og problemer denne overgangen medfører for deg som kunde.

Endring sortiment og priser

Stavanger den 05.02.2008

Vi har etter en gjennomgang og vurdering gjennomført noen mindre korrigeringer av vårt sortiment og enkelte av våre priser. Det er kun gjort mindre priskorrigeringer og de endringer som er gjort i sortimentet er hovedsakelig relatert til enkelt moduler som vi har samlet i pakker for å forenkle det totale sortimentet. De største endringene finner man innenfor 3.parts integrasjoner, hvor enkelte integrasjon i fremtiden kun vil bli levert som skreddersøm.

Nye faks nummer

Stavanger den 04.02.2008

I forbindelse med oppgradering av vårt telesystem har vi endret vårt hovednummer for telefaks, samt opprettet et ekstra nummer for faksmottak. Vårt tidligere nummer telefaks nummer (51 87 46 41) vil i en kortere periode blir viderekoblet til vårt nye nummer, men vil i løpet av kvartalet tatt ut av drift. De nye numrene for telefaks er: hovednummer 85 24 02 01, tilleggsnummer/alternativ nummer 21 55 76 64.

Vi vil også endre vårt sentralbordnummer og interne telefon nummer med dette vil skje gradvis og de nye telefonnumrene vil presenteres så snart de er satt i drift.

Google Adwords

Stavanger den 29.01.2008

Søkemotoroptimalisering, analyser og annonsering hos Google er en viktig del av strategien for veldig mange bedrifter i dag. Vi har de siste årene jobbet mye innenfor dette området og har hjulpet mange bedrifter i gang med denne prosessen.

Siden viktigheten rundt disse områdene øker, har vi tatt konsekvensen av dette og økt den interne kunnskapen på dette området ytterligere i løpet av de siste månedene gjennom testing, kurs og ikke minst kvalifisert godkjenning fra Google innenfor Google Adwords. Vi er nå i siste fase og forventer at kvalifisert og godkjent personell nå kan bistå våre kunder med enda bedre rådgivende tjenester innenfor dette området i løpet av februar 2008. Mer informasjon vil bli publisert om dette i løpet av inneværende kvartal.

Windows® Server 2008 Ready!

Stavanger den 29.01.2008

AOT GoOnline AS tester nå de fleste av våre programmer på Microsoft Server2008 og vi forventer at samtlige av våre hovedprodukter vil være godkjent som Windows® Server 2008 Ready! I løpet av februar 2008.

Vi fortsetter vår strategi om full kompatibel mot alle nye operativsystem fra Microsoft og på den nye server platformen som snart lanseres. Mer informasjon vil følge etter hvert som testing ferdigstilles og bekreftes av Microsoft sine validering og godkjenningsverktøy.

RSV Eiendom

Stavanger den 18.01.2008

RSV Eiendom ble stiftet i 1997 og har i dag ca 400 leietakere i Oslo. I samarbeid med AOT GoOnline AS videreutvikles nå nettstedet og har som første fase fått endret designet. Oppdatert informasjon vil følge så etter hvert som de nye fasene ferdigstilles. Besøk sidene på www.rsveiendom.no.

Revisjon Vest AS

Stavanger den 15.01.2008

AOT GoOnline AS har etter godkjennelse fra våre eiere engasjert Revisjon Vest AS ved statsautorisert revisor Reis Inge Skulevold som vår nye revisor. Endringen er registrert og oppdatert i Brønnøysundregistrene i dag 15.01.2008.

Stavanger den 02.01.2008

Mens vi venter på at de nye lokalene våre i ipark (Rogaland Kunnskapspark) skal blir ferdige, flytter vi til midlertidig lokaler i ca 3 måneder. Flyttingen medfører at vi har valgt å holde stengt fra den 2. januar til og med den 4. januar 2008. Siden alle våre servere allerede er flyttet til nytt server rom i RK1, vil flyttingen ikke påvirke noen av våre nettbaserte tjenester.

Flytting av servere fullført

Stavanger den 02.01.2008

Flyttingen og oppgradering av våre servere til datasentret i ipark bygning 1 (RK1) ble påbegynt den 28. Desember 2007 og ble avsluttet natt til 2. Januar 2008. Grunnet endring av IP adresser ble det registrert en kortere nede tid natt til 30. Desember 2007 på booking og GoOnline 2X RDP. Det er ikke registrert nede tid etter dette og alle systemer fungerer som planlagt. Mer informasjon kommer.

This site is created with GoOnline XP Professional