Forsiden

Nyheter 2011

Nyheter 2010

Nyheter 2009

Nyheter 2008

Nyheter 2007

Nyheter 2006

Nyheter 2005

Nyheter 2004

Nyheter 2003

Nyheter 2002

 

Relatert sider:

• Presseomtale

• Nyhetsbrev

Nyheter fra AOT GoOnline AS

Les de siste nyheter om selskapet, våre produkter, partnere og samarbeidspartnere under. I menyen til høyre har du også tilgang til nyheter fra foregående år.

God Jul og Godt Nytt År

2007 - Desember

Vi ønsker alle våre brukere, partnere og samarbeidspartnere God Jul og et Godt Nytt År.

Jul- og nyttårskampanjen 07

2007 - Desember

Årets jul- og nyttårskampanjen 07 er lansert!  

Tilgjengelig i perioden fra 19. - 31. desember 2007  

Grip sjansen og bestill gaven din bedrift og ditt nettsted fortjener!

Umeo Planetariet

2007 - November

Vitenfabrikken er et av tyngdepunktene i Jærmuseets vitenssentersatsing og er et ledd i statlig strategi for å øke interessenfor realfagene.  Et av de viktigste elementene i den nye Vitenfabrikken er et planetarium med plass til 60 personer. Et planetarium er et kuppelformet rom som brukes for å formidle hvordan det ser ut i verdensrommet og vise fulldom projeksjon filmer. Planetariet vil ha den fremste tilgjengelige teknologien, og blir ett av ytterst få i verden med en slik standard.

Megabite AS har laget design og bygget opp nettstedet til planetariet.no eller umeoplanetariet.no som er det riktige navnet. Det er benyttet GoOnline XP Professional som publiseringsløsning for nettsidene. Vi gratulerer med det nye nettstedet, valget av GoOnline som plattform og Certified GoOnline Partner Megabite AS med leveransen.

2X Partner

2007 - November

AOT GoOnline AS inngikk i dag 1. November 2007 partner avtale med 2X Software Ltd. I løsningen GoOnline 2X RDP benytter vi en kombinasjon av komponenter fra oss selv, Microsoft og 2X ApplicationServer fra 2X Software Ltd. Vi fant det således strategisk fornuftig å inngå en partneravtale slik at vi både kan sikre god kompetanse, brukerstøtte og tilgang på produktspektret fra 2X Software Ltd. Gjennom avtalen vil vi også kunne tilby produktene fra 2X i det norske markedet.

skibsgaarden.no

2007 - September

De nye nettsidene til Skibsgården Senter er nå lansert.

Nettsidene bruker GoOnline XP Professional som plattform.

Vi gratulerer med det nye nettstedet, valget av GoOnline som plattform og Certified GoOnline Partner NyeSider.no med leveransen.

Nå også forhandler

2007 - September

AOT GoOnline AS har over flere år vært sertifisert integrasjonspartner på BBS netterminal som er utviklet og leveres fra Bankenes BetalingsSentral (BBS). Det er derfor vi med stor glede vi nå kan informere at vi som en av de første bedriftene som ikke er en bank eller finansinstitusjon, har blitt godkjent også som forhandler av BBS Netterminal.

DN Skicup 2008

2007 - September

De nye nettsidene til DN Skicup 2008 er nå lansert.

Nettstedet er produsert i samarbeid mellom flere GoOnline partnere hvor innholdsimplementering er gjort av Coyo Software Ltd, grafisk design er produsert av Chili Harstad as og ansvarlig GoOnline Partner for leveransen er Chili Oslo as.

Vi gratulerer med det nye nettstedet, valget av GoOnline som plattform og Certified GoOnline Partner Chili Oslo as med leveransen.

Linjebrudd hos Netpower/Telenor

2007 - Juli

Stavanger 20.08.2007 kl. 12:25 - Et linjebrudd har medført at alle som ligger på servere i Tanagner (ITL) har både nettsted og e-post nede. Feilen er under retting, men forventes ikke ferdig utbedret før kl. 16.00 i dag.

Nytt område for nedlastning av programvare

2007 - Juli

Vi har for å gjøre det enklere å finne frem i vårt nettsted samlet alle nedlastning på et eget område. Området åpnet for noen uker siden, men er nå ferdigstilt

Vi avslutter vårt samarbeide med Worldpay

2007 - August

AOT GoOnline AS har samarbeidet med Royal Bank of Scotland avd. Worldpay siden 2002 rundt Worldpay's kreditkortløsning. Vi har etter en gjennomgang valgt å avslutte samarbeidet med virkning fra 20. august 2007 og legge sterkere fokus på hovedsamarbeidspartner BBS (Bankenes Betalings Sentral) sin løsning. Brukere som benytter Worldpay sin løsning vil ikke bli påvirket av denne endringen, men ved fremtidige systemendringer fra Worldpay vil disse ikke bli oppdatert i våre applikasjoner.

Gratis etablering på BBS Netterminal ut året

2007 - Juli

Å etablere BBS Netterminal koster normalt 7 000 kroner, men de fleste bankene gir en rabatt slik at du kun betaler 4 000 kroner om du benytter en godkjent BBS partner, som oss.

Men hos Sparebanken Hedmark er det under forutsetning av at du benytter en godkjent partner gratis etablering ut året, kunne Lasse Ingar Fiskvik ved Sparebanken Hedmark Avd. Nord-Østerdal fortelle oss på telefon i dag.

Vi håper flere banker følger opp med et like godt tilbud, og vi anbefaler derfor alle som bruker eller vurdere å benytte Sparebanken Hedmark om å bestille før nyttår. For mer informasjon kontakt Lasse Ingar Fiskvik på e-post lasse.fiskvik@sparebanken-hedmark.no

Vi øker sikkerheten for å gi deg et trygt produkt

2007 - Juli

Det er alltid en risiko for at det man laster ned fra Internett kan innehold ondsinnet kode eller virus.  

Dette er en problemstilling AOT GoOnline AS har tatt på alvor og derfor valgt å innføre omfattende sikkerhetstiltak for å sikre deg som bruker av GoOnline et trygt produkt.

Nytt område for nedlastning av programvare

2007 - Juli

Vi har for å gjøre det enklere å finne frem i vårt nettsted samlet alle nedlastning på et eget område.

Du vil her finne betaversjoner, demoversjoner, fullversjoner, oppdateringer samt linker til tredjeparts programvare som vi har samlet relansert etter mange forespørsler fra våre brukere.

Området åpner mandag 16 juli. 2007

Matfylket Rogaland

2007 - Juli

Nettstedet opplevmatfylket.no åpnet i dag 16. juli. Her finner man informasjon om matturer, matfestivaler og mye annet matrelatert stoff.

Nettstedet benytter GoOnline XP Professional som publiseringsløsning.

dreambeach.no

2007 - Juni

Nettstedet Dreambeach.no som eies av Dream Beach Condominium og driftes av Berg-Hansen Reisebureau Vestfold AS åpnet i dag 18. Juni området for nettbasert booking av 16 luksus leiligheter som ligger på Cumbuco stranden i Fortaleza området i Brasil.

Nettstedet benytter GoOnline XP Professional som publiseringsløsning og bookingløsningen GoOnline CS Booking sammen med betalingsløsningen BBS Netterminal. Designet er utviklet av Certified GoOnline Partner/Distributør Megabite AS.

Konserntilknytning

2007 - Juni

Coyo Software Ltd har i dag 18. Juni 2007 kjøpt ytterligere 12,43 prosent av aksjene i AOT GoOnline AS. Denne siste aksje ervervelsen medfører at Coyo Software Ltd eier 50,36 prosent av aksjene og AOT GoOnline AS vil med dette bli et datterforetak av Coyo Software Ltd. I henhold til registreringsplikt ved konserntilknytning vil endring bli sendt til registrering i Enhetsregisteret i Brønnøysund i løpet av inneværende måned.

Nettbaserte versjoner ute i BETA

2007 - Mai

Har du behov for å kjøre GoOnline på Mac eller Linux?  Eller ønsker du bare tilgang fra hele verden uten å måtte tenkte på vedlikehold, oppgraderinger, operativsystem og backup? Uansett grunn - nå er det snart mulig!

Med GoOnline 2X RDP får du tilgang til din GoOnline applikasjonen via Internett.

Ny spennende nettbutikk

2007 - April

Designspirit.no har åpnet ny spennende nettbutikk med GoOnline programvare, skreddersydd for formålet. Nettbutikken er et designvarehus og kan tilby handel av kjente merkevarer med god design og kvalitet på en lettvint og spennende måte.

Designspirit.no gjør god design tilgjengelig på et nytt vis gjennom rikt vareutvalg, bra priser og gode finansieringsmuligheter. Dette er det første helhetlig konseptet av denne type tilgjengelig i Norge.

BankAxess er en ny betalingstjeneste for bruk ved Internetthandel

2007 - Mars

AOT GoOnline AS er det første selskapet i Norge som tilbyr BankAxess standard integrert i en komplett e-handelsplattform. Så langt har løsningen kun vårt tilgjengelig i et begrenset omfang hos betakunder i samarbeid med BBS.

Samarbeidsavtale med thawte™

2007 - Mars

AOT GoOnline AS har en samarbeidsavtale med thawte™ om levering av SSL sertifikat. thawte™ ble etablert i 1995 og var i 1996 det første selskapet sertifiserte selskapet som solgte SSL sertifikat.

Online Faktura

2007 - Mars

AOT GoOnline AS er glade for å kunne informere om at vi har inngått samarbeide med Aktiv Kapital om levering av tjenesten Online Faktura til GoOnline Nettsted. Tjenesten muliggjør automatisk sjekk av kredittverdighet mens handelen pågår. Videre kan Faktura Online ta imot fakturainformasjon slik at fakturering, betalingsoppfølging og finansiering kan ivaretas av Aktiv Kapital.

GoOnline News Manager 2.0

2007 - Februar

Etter flere utsettelser lanseres nå GoOnline News Manager 2.0 mandag 26. februar 2007.

Endringene fra 1.0 versjonene er mange og her finner du mange viktige forbedringer og nyheter.

MAERSK CONTRACTORS

2007 - Februar

"Hvordan er vår hms-kultur?" - er et av spørsmålene man ønsker svar på gjennom det nye prosjektet HMS Kultur til MAERSK CONTRACTORS.
MAERSK CONTRACTORS har valgt Igor til prosjektledelsen og Megabite har levert nettsidene.

Nettsidene bruker GoOnline XP Professional som plattform, men inneholder også flere grensesnitt levert av IT-Løsninger.

Vi gratulerer med det nye nettstedet, valget av GoOnline som plattform og Certified GoOnline Partner/Distributør Megabite AS med leveransen.

Sony Ericsson Sailing Cup 2007

2007 - Januar

De nye nettsidene til Sony Ericsson Sailing Cup 2007 er nå lansert på ny plattform og i nytt design.

Nettstedet er produsert i samarbeid mellom flere GoOnline partnere hvor innholdsimplementering er gjort av Coyo Software Ltd, grafisk design er produsert av Chili Harstad as og ansvarlig GoOnline Partner for leveransen er Chili Oslo as.

Vi gratulerer med det nye nettstedet, valget av GoOnline som plattform og Certified GoOnline Partner Chili Oslo as med leveransen.

Dangaard Telecom Wintergames

2007 - Januar

De nye nettsidene til Dangaard Wintergames er nå lansert på ny plattform og i nytt design.

Nettstedet er produsert i samarbeid mellom flere GoOnline partnere hvor innholdsimplementering og grafisk design er produsert av Coyo Software Ltd og ansvarlig GoOnline Partner for leveransen er Chili Oslo as.

Vi gratulerer med det nye nettstedet, valget av GoOnline som plattform og Certified GoOnline Partner Chili Oslo as med leveransen.

Avsluttet samarbeide

2007 - Januar

AOT GoOnline AS og Knowledge Provider Solutions AS (KPRO) har kommet til enighet om og avslutte samarbeidet. Dette medfører at alle leveringsavtaler på GoOnline produkter og tjenester er overført direkte til AOT GoOnline AS.

Berørte brukere som leier produkter vil i disse dager motta sin første faktura fra AOT GoOnline AS eller den partner kontrakten er overført til. Denne faktura gjelder for perioden 01. november 2006 - 31.januar 2007.

Brukere som ennå ikke er kontaktet vedr. overføringen vil bli kontaktet i løpet av februar 2006.

Eventuelle spørsmål kan rettes til vår support på følgende e-post adresse: support@go-online.no.

Høyt oppe på reiseliv

2007 - Januar

Håndkrem i små, søte flasker, nakkestøtte til flyreisen, termoser med sitteunderlag for to, mindre utgaver av Geni-spillet og lommebøker i praktiske størrelser. Alt du trenger når du skal ut på reise, det være seg til Lofoten eller Argentina, får du hos Handysize.

Etter suksess med reiseprodukter i ”Handysize” i butikkene i Oslo og Tønsberg, var nettbutikk neste butikk som skulle åpnes .

Til nettbutikkløsning falt valget på GoOnline XP Professional med Commerce og BBS modul som plattform. Vi gratulerer med det nye nettstedet, valget av GoOnline som plattform og Certified GoOnline Partner /distributør Megabite AS med leveransen.

Dagens Næringsliv Seilcup 2007

2007 - Januar

De nye nettsidene til DN Seilcup er nå lansert på ny plattform og i nytt design.

Nettstedet er produsert i samarbeid mellom flere GoOnline partnere hvor innholdsimplementering er gjort av Megabite AS og Coyo Software Ltd, grafisk design er produsert av Chili Harstad as og ansvarlig GoOnline Partner for leveransen er Chili Oslo as.

Vi gratulerer med det nye nettstedet, valget av GoOnline som plattform og Certified GoOnline Partner Chili Oslo as med leveransen.

This site is created with GoOnline XP Professional