Forsiden

Nyheter 2011

Nyheter 2010

Nyheter 2009

Nyheter 2008

Nyheter 2007

Nyheter 2006

Nyheter 2005

Nyheter 2004

Nyheter 2003

Nyheter 2002

 

Relatert sider:

• Presseomtale

• Nyhetsbrev

Nyheter fra AOT GoOnline AS

Les de siste nyheter om selskapet, våre produkter, partnere og samarbeidspartnere under. I menyen til høyre har du også tilgang til nyheter fra foregående år.

God Jul og Godt Nytt År

2006 - Desember

Vi ønsker alle våre brukere, partnere og samarbeidspartnere God Jul og et Godt Nytt År.

Lanseringspartnere 2007

2006 - Desember

I forbindelse med lanseringen av Microsoft 2007 Office systems, Windows Vista og Microsoft 2007 Exchange server samarbeider Microsoft med totalt 70 samarbeidspartnere i Norge innenfor utvikling, lisens, ISV (programvarehus) og kurs.

AOT GoOnline AS (Active Online Technology AS) er den ene av 13 samarbeidspartnere innenfor området ISV (programvarehus). AOT GoOnline AS har valgt å delta i dette samarbeidet som gir oss tilgang til informasjon og støtte i forbindelse med utvikling og integrasjon mot de nyeste teknologiene fra Microsoft. Samarbeidet er med på å sikre at nye nye GoOnline versjonene vil fungere i den nye Office pakken og kan kjøres på Microsoft' nye operativsystem Vista.

For mer informasjon om lanseringsprogrammet Touchdown 2007 og hvilke selskaper som deltar i samarbeidet, besøk da "Klar for en ny dag" nettsidene til Microsoft Norge.

Nye regler for .no domener

2006 - November

Reglene for egenerklæring endres av NORID med virkning fra 1.desember 2006. Etter denne dato kan tidligere publiserte egenerklæringer ikke benyttes lengre.

Ønsker du mer informasjon om endringen finner du det her:
Norid.no

Ferieavvikling, begrenset kapasitet

2006 - November

Stor ordreinngang i kombinasjon med ferieavvikling medfører at vi f.o.m. 1. desember ikke tar i mot nye skreddersøms oppdrag for levering i 2006.

I perioden 5. desember til 28. desember tilbyr vi kun support for kunder med supportavtale. Dette skyldes minimal bemanning grunnet avvikling av ferie som er flyttet fra i sommer i kombinasjon med ordinær juleferie.

Bestilling av nye lisenser er fra 5. desember kun mulig via våre partnere.

GoOnline News Manager 2.0 - utsatt

2006 - Oktober

Lansering av GoOnline News Manager 2.0 er utsatt med noen uker grunnet sikkerhetsoppgradering. Ny lanseringsdato er 27. november 2006

GoOnline News Manager 2.0

2006 - Oktober

AOT GoOnline AS vil i løpet av oktober 2006 lansere 2.0 versjonen av GoOnline News Manager Dette er en stor oppgradering og forskjellene fra 1.60, 1.70 og 1.80 versjonene er formidabel. I tillegg til funksjonalitet er også brukergrensesnittet forbedret. Allerede nå kan du lese om noen av nyhetene, men noen av godbitene og det nye brukergrensesnittet må du ennå vente litt på.

Office 2007 Touchdown

2006 - September

AOT GoOnline AS er med på Office 2007 Touchdown programmet. Dette programmet gir oss tilgang til informasjon og støtte i forbindelse med utvikling som er integrerer med MS Office 2007.

Thaihus.no

2006 - Juli

Nettsidene til Thaihus i Oslo er nå lansert Vi gratulerer med løsningen og GoOnline Certified Partner Chili Harstad AS med leveransen.

Nettsidene på engelsk og dansk er under konvertering og vil også snart bli lansert.

Google Checkout

2006 - Juli

Google lanserte 30. juni 2006, betalingstjenesten Google Checkout. Og AOT GoOnline har allerede vært i dialog med Google for å se på mulighetene for standard integrasjon med systemet. På grunnlag av denne dialogen og gjennomgang av den tekniske plattformen vil vi legge in støtte for systemet så snart det åpnes for bruk av Google Checkout i Europa.

Kunnskapsparken i Harstad

2006 - Juni

Nettsidene til Kunnskapsparken i Harstad er nå lansert Vi gratulerer med løsningen og GoOnline Certified Partner Chili Harstad AS med leveransen.

Av tekniske årsaker vil løsningen inntil videre driftes via en URL tilhørende AOT GoOnline AS, men dette forventes endret i løpet av august.

Svar på 25 spørsmål og få GoOnline gavekort på 1000,- kroner

2006 - Juni

Vi trenger din hjelp!  Alle som deltar i GoOnline Brukerundersøkelse 2006 får et GoOnline gavekort på 1000,- kroner. MERK: Gavekortet må benyttes senest 30 dager etter du deltar i undersøkelsen.

Pressemelding fra PreEmptive Solutions, Cleveland USA

2006 - Mai

Omtale av AOT GoOnline AS som et av de 11 første selskapene som er med i selskapets Entrepreneur Program for programvarehus.

Harstadregionens Næringsforening

2006 - Mai

Nettsidene til Harstadregionens Næringsforening er nå lansert Vi gratulerer foreningen med løsningen og GoOnline Certified Partner Chili Harstad AS med leveransen.

Google, TradeDoubler, DinPris og Kelkoo

2006 - Mai

Skal du ha annonser på ditt nettsted eller ønsker du å annonsere på andre nettsted ?

Vi har nå lagt ut infomasjon om systemer som både er integrert i GoOnline og systemer som ikke trenger integrasjon.

Chilligroup

2006 - Mars

Vi gratulerer GoOnline Certified Partner Chiligroup AS med nytt nettsted. Nettstedet bygger på en unik kombinasjon av GoOnline XP Professional, GoOnline News Manager, skreddersøm og Microsoft FrontPage. I løpet av andre kvartalet lanseres også nettbutikk og ekstranett.

Om Chiligroup AS:
I 1989 ble JR-Partner as stiftet. 16 år senere - i 2005 - byttet selskapet navn til chili Harstad as, og dannet chiligroup. Siden oppstarten har selskapet hatt en sunn og sterk utvikling, og fremstår i dag som et toneangivende og landsdekkende selskap med sine 6 avdelinger.

Hovedkontoret ligger i Harstad, og øvrige avdelinger ligger i Oslo, Stavanger, Bodø, Narvik og Tromsø.

Din Pris Ready

2006 - Februar

AOT GoOnline AS har i dag 15.02.2006 inngått avtale med Din Pris om levering av integrasjon mot shopping plattform DinPris.no. DinPris er en av de ledende shopping- plattformene i Norge med mer en 300 registrerte nettbutikker. Shopping plattform hjelper forbrukere til å finne rett produkt til rett pris ifra den nettbutikken som passer for dem.

DinPris AS er et heleid datterselskap av Eniro konsernet. Løsningen vil være tilgjengelig medio mars 2006.  Kontakt oss for mer informasjon på support@go-online.no.

Netaxept AS

2006 - Februar

AOT GoOnline AS har i dag 08.02.2006 inngått avtale med Netaxept AS om levering av Netaxept betalings- og logestikkløsninger integrert i GoOnline.

Netaxept AS er et heleid datterselskap av DnB NOR Bank ASA.

Løsningen vil være tilgjengelig medio andre kvartal 2006. Kontakt oss for mer informasjon på support@go-online.no.

Satser hardt i Asia

2006 - Januar

Helsiders oppslag i Finansavisen den 16.01.2006 melder om Certified Partner; Knowledge Provider Solutions AS kontrakter med NCC Solutions og VietSoftware i Vietnam. Kontraktene har en løpetid på 5 år og en totalverdi på ca 54 millioner. Les mer i Finansavisen 16.01.2006 side 34.

NYHET: GoOnline Small Business Edition

2006 - Januar

AOT GoOnline AS lanserer ny programpakke, GoOnline Small Business Edition. Den nye programpakken består av GoOnline XP Professional og de mest aktuelle modulene for den gjennomsnittlige SMB bedrift. Dette er den optimale pakken for deg som ønsker mye til en særdeles gunstig pris. Introduksjonsprisen på denne programpakken tilsvarer en rabatt på hele 21 % ved kjøp og 25 % ved leie (kontra kjøp/leie av modulene i "løs vekt").

This site is created with GoOnline XP Professional