Forsiden

Nyheter 2011

Nyheter 2010

Nyheter 2009

Nyheter 2008

Nyheter 2007

Nyheter 2006

Nyheter 2005

Nyheter 2004

Nyheter 2003

Nyheter 2002

 

Relatert sider:

• Presseomtale

• Nyhetsbrev

Nyheter fra AOT GoOnline AS

Les de siste nyheter om selskapet, våre produkter, partnere og samarbeidspartnere under. I menyen til høyre har du også tilgang til nyheter fra foregående år.

God Jul og Godt Nytt År

2005 - Desember

Vi ønsker alle våre brukere, partnere og samarbeidspartnere God Jul og et Godt Nytt År.

BBS Netterminal

2005 - Desember

Toysonnet.no er nå oppgradert med betalingsløsningen BBS Netterminal fra BBS (Bankenes BetalingsSentral). Betalingsløsningen er levert i samarbeide med Sandnes Sparebank.

Går av som styreformann

2005 - Desember

Per-Willy Amundsen har valgt å gå av som styreformann i AOT GoOnline AS. Selskapet vil få en midlertidig styreformann frem til ordinær generalforsamling i andre kvartal 2006. Bakgrunnen for dette er at Per-Willy Amundsen ble valgt inn på Stortinget ved siste valg, noe som har medført at han ikke kan holde samme fokus på selskapet som tidligere. Vurderingen som ligger til grunn for denne endringen er gjort i samråd med selskapet.

Selskapet takker for innsatsen Amundsen har gjort både som styreformann og utviklingsansvarlig.

BankID

2005 - Desember

BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nettet. BankID tilbys av bankene i Norge og er basert på en samordnet infrastruktur som er utviklet av banknæringen gjennom BankID Samarbeidet, i regi av Finansnæringens Hovedorganisasjon og Sparebankforeningen.Som BankID partner ønsker vi å kunne tilby GoOnline brukere fremtidsrettende tjenester innenfor identifisering og signering.

GoOnline Classic ut av sortiment

2005 - Desember

Utviklingen av Online Classic opphørte i februar 2004 og produktet tas ut av vårt sortiment med virkning f.o.m. 01.01.2006 (tilgjengelig på forespørsel t.o.m. 24.02.2006). Vi vil opprettholde brukerstøtte på produktet for de brukere som har inngått egen avtale om dette. Brukermanualer ol. vil også i fremtiden være tilgjengelig via våre nettsider for brukerstøtte.Standard oppgraderingstilbud vil være tilgjengelig t.o.m. 24.08.2005 så fremst egen avtale om oppgradering på senere tidspunkt ikke er inngått før denne dato. Det vil i tilegg tilbys ekstraordinære oppgraderingstilbud i perioden 01.01.2006 - 24.02.2006.For spørsmål eller mer informasjon kontakt oss på support@go-online.no.

BBS

2005 - November

AOT GoOnline AS har inngått intensjonsavtale med BBS (Bankenes BetalingsSentral) om levering av BBS Netterminal for våre kunder. Løsningen vil i første omgang benyttes av Stavanger Kommune.

Ny versjon

2005 - November

Ny betaversjon av GoOnline XP Professional legges ut for brukere som er registrert som GoOnline | Beta selected i uke 45. I denne versjonen er det spesielt på hastigheten man vil merke stor forskjell i forbindelse med innføring av intelligent opplastning.

Konserthuset i Stavanger

2005 - November

AOT GoOnline AS har i samarbeide med Sparebank 1 SR Bank og BBS levert betalingsløsning for innsamlingsaksjonen til nytt konserthus i Stavanger regionen for Stavanger Kommune. Det skal total samles inn 100 millioner og allerede er halvparten på plass.

Vi gratulerer

2005 - Oktober

Vår R&D Manager Per-Willy Amundsen har blitt valgt inn på stortinget som 2. kandidat for Fremskrittspartiet i Troms fylke. Vi takker for den enorme innsatsen han har gjort for selskapet og ønsker han lykke til med sin nye jobb på stortinget.

Kpro satser i Vietnam

2005 - September

"Asia som marked står foran en spennende periode, hvor en har definert å satse på netthandel relatert til B2B bedrifter. Kpro AS tar nå steget utenfor Norge og gjør en satsning i Asia og i denne forbindelse er Mai Burner er ansatt som direktør for å lede satsningen. Mai er utdannet Dataingeniør fra NTNU og høgskolen i Østfold samt utdannet som E-markedsfører hos Kpro AS og vil være lokalisert ved hovedkontoret i Oslo.Vi ønsker Mai Burner og Kpro lykke til."

Site Search

2005 - September

Betatestingen av GoOnline Site Search og Site Search Statistics er nesten ferdige og med gode resultater er lansering nært forestående. GoOnline Site Search og Site Search Statistics gi ditt nettsted helt nye muligheter og informasjon om dine brukere.

Samarbeidsavtale med eSolutions Group

2005 - September

AOT GoOnline AS og eSolutions Group AS har inngått avtale om integrasjon mellom GoOnline og Payex betalingsløsninger. Alle som benytter GoOnline XP Professional vil dermed får tilbud om å benytter en av markedets mest komplette løsninger for betaling.

Mer pop med kurs

2005 - August

Som eneste norske kursleverandør av nettbutikkløsningen GoOnline fra Stavanger-selskapet AOT GoOnline , opplever Knowledge Provider Solutions stor suksess med sitt opplæringstilbud innen e-markedsføring.  Kurstilbudet inkluderer også en grundig innføring i erp-programmet (enterprise resource planning) Microsoft Navision. Administrerende direktør Turid Hjelde forteller at det allerede i år er påmeldt 60 kandidater på det ni måneder lange studiet.

Økt hastighet

2005 - Juli

Gjennom en omfattende optimalisering vil hastighetene på åpning, forhåndsvisning og generering øke med mange tusen prosent i de neste versjonene av GoOnline XP Professional.

Site Search

2005 - Juni

Første betaversjon av GoOnline Site Search ligger nå tilgjengelig på våre nettsider.

480 timer gratis

2005 - Mai

Knowledge Provider Solutions AS i Oslo kan tilby 15 kandidater i 3 måneder fra studiet E-markedsfører til bedrifter som ønsker å satse innenfor e-handel. "For bedrifter er dette et meget godt tilbud om å kunne benytte seg av 480 timer med kostnadsfri e-kompetanse" forteller KPS Rådgiver Rune Riverland.

Bilag til Dagens Næringsliv

2005 - Mai

I bilag til Dagens Næringsliv i dag mandag 9.mai 2005 kan du lese mer om GoOnline XP Professional og E-markedsfører Kandidat.

Ny betaversjon

2005 - Mai

Ny betaversjon av GoOnline XP Professional er lagt ut for nedlastning i dag 17. mai 2005.

Fornyelse av nettsidene

2005 - April

I forbindlese med lansering av GoOnline XP Professional versjon 2.10, samt muligheten for å leie våre systemer jobber vi med en større endring av våre nettsider.

Overtar fra Disney Online

2005 - April

AOT GoOnline AS har nå overtatt og satt i drift domenet go-online.com. Overtagelsen har skjedd i samarbeid med IT-løsninger AS og Sedo GmbH. Tidligere eier av domenet var Disney Interactive som er et av Disney Enterprises, Inc. datterselskap i USA.

E-markedsfører suksess

2005 - Mars

Halvårskurset i e-handel som kom før jul har vært en suksess. Kurset gir elevene innsikt i hvordan de kan forvandle egne ideer til butikk på Internett.

2005 - Mars

Utvidet støtte

GoOnline XP Professional er bygget rundt standardene HTML 4.01 og CSS som gir optimal støtte i de fleste nettlesere. GoOnline XP Professional har siden versjon 2.06 blitt testet i bla. MS Explorer, Opera, Netscape, Mozilla, Firefox, og Safari.

This site is created with GoOnline XP Professional