Forsiden

Produkter & tjenester

Publisering & e-handel

• Grunnfunksjoner

• Moduler

Nyhetsbrev

Nettbaserte utgaver

Booking

Portaldrift/affiliate

Markedsføringsnettverk

Webhotell og drift

Andre tjenester

 

Relatert sider:

Pakker

Priser

Hvordan kjøpe/leie?

Referanser

Systemkrav

Produkter og tjenester -> Publisering og e-handel

GoOnline XP Professional - komplett løsning

GoOnline XP Professional publiseringssystem er grunnsteinen i markedets mest komplette løsning for Internett.

Systemet kan utvides med moduler for bla. database, e-handel, nyhetsbrevadministrasjon, ordreadministrasjon, integrasjon, kreditkorthåndtering, mobilhandel og resultatbasert markedsføring.

GoOnline XP Professional er tilpasset SMB markedet i pris men man finner i løsningen avansert funksjonalitet som normalt kun er tilgjengelig i løsninger som koster 5-10 ganger mer.  Benytt menyene til høyre for å lese om grunnfunksjonene og de ulike modulene.

Friheten til eget design

Glem kjedelige standard maler og nettbutikk som åpnes i en ny nettleser ”ved siden av” nettstedet ditt. Med GoOnline er publisering og e-handel samlet I samme applikasjon, og med dit eget design. Du kan designe hele nettstedet i henhold til egne ønsker og behov.

Totalt skille mellom design og innhold gjør vedlikehold enkelt.

Velg funksjonalitet

Med mange moduler tilgjengelig for GoOnline XP Professional, kan du velge den optimale funksjonalitet for akkurat ditt nettsted. Velg mellom moduler for tilgangskontroll, ordreadministrasjon, nyhetsbrevadministrasjon og mye mer. Ikke betal for avanserte funksjoner du ikke bruker.

Norsk versjon

GoOnline XP Professional og alle moduler* finnes også i norsk utgave og med norsk brukermanual.
 

Kjøpe eller leie?

Du kan selv velge om du vil kjøpe eller leie din GoOnline løsningen. Både kjøp og leie har sine fordeler, med GoOnline velger du det som er best for din bedrift!

Kom i gang hurtigere med nettbutikk

Reduser oppstartstiden ved å enkelt bare kopiere inn dine produktdata fra Microsoft Excel ved hjelp av kopiere og lim inn direkte fra ditt Microsoft Excel regneark til GoOnline database. Import av produktdata direkte fra økonomisystem kan gjøres ved hjelp av modulen Integrator.
Mer informasjon om nettbasert utgave finner du her

Nettbasert utgave

Ønsker du en nettbasert utgave, så tilbyr vi også det.
Mer informasjon om nettbasert utgave finner du her

Value for money

Det finnes mange moduler til GoOnline XP Professional, velg de modulene som ditt firma har behov for! Oppgradering mellom versjoner og moduler kan gjøres etter ditt firmas egne behov og ønsker. Det stilles krav til egen lisens pr. URL.

Du velger selv om du vil kjøpe elller leie din GoOnline løsning.

Gi dine kunder den samme opplevelsen og funksjonaliteten som i de store internasjonale nettbutikkene til en brøkdel av prisen.

Referanser

Medio fjerde kvartal 2010 er det totalt levert over 1500 ulike GoOnline lisenser. Vi ser nå også at antallet bedrifter utenfor Norge øker og GoOnline er nå i bruk på nettsted i blant annet: England, USA, Sverige, Danmark, Tyskland, Brasil, Spania og Østerrike.

Tilbake

This site is created with GoOnline XP Professional