Forsiden

Produkter & tjenester

Publisering og e-handel

Nyhetsbrev

Nettbaserte utgaver

Booking

Portaldrift/affiliate

Markedsføringsnettverk

Webhotell og drift

Andre tjenester

 

Relatert sider:

Pakker

Priser

Hvordan kjøpe/leie?

Referanser

Systemkrav

Produkter og tjenester -> Webhotell og drift

GoOnline Webhotell

Klikk her for produktinformasjon, priser og bestilling.Vi har siden 2002 tilbyd webhotell i samarbeid med ledende ISPer, i tillegg til plass på våre webservere for utvalgte kunder med særskilte behov. Fra og med 2011 vil vi ikke lengre tilby videreformidling av slike tjenester. Grunnlaget for dette er fordelene vi ser både økonomisk, teknisk og praktisk både for oss og kundene.

Det er viktig å merke seg at vi fortsatt vil samarbeide med ledende ISP'er på tjenester som e-post og registrar tjenester (domener), slik at du som kunde kan forholde deg til en leverandør.

Gjennom å flytte webhotellene til vårt driftsmiljø vil kundene kunne få et enda bedre produkt, dette fordi webserverne vil være tilpasset og optimalisert bruksområdet.  

De fleste GoOnline produktene vil likevel fortsatt kunne kjøres på eksterne webservere, unntatt fra dette er produkter og tjenester som er 100 % nettbaserte.
 

GoOnline Drift

Kontakt oss for mer informajon og tilbudNår behovene medfører at det ikke holder med et webhotell men behovet er egen server, ja så tilbyr vi selvfølgelig også dette.

Dette er også meget aktuelt for bedrifter som ikke har kompetanse på drift og som ønsker den sikkerheten det gir å plassere dette i vårt driftsmiljø.

Serverne plasseres i vårt datasenter og vi tar oss av selve driften (oppgraderinger, installasjon, backup og  vedlikehold).

Kontakt oss for mer informajon og tilbud

Tilbake

This site is created with GoOnline XP Professional