Forsiden

Om oss

Nøkkelpersoner

Vårt datasenter

Investor Relations

Login aksjonærer

Presseomtale

 

Relatert sider:

Ledige stillinger

Nyheter

Nyhetsbrev

Samarbeidspartnere

Partnere

Kontakt oss

 

 

 

 

GoOnline datasenter

Tjenester som webhotell, e-post og statistikk leveres i samarbeid med ledende ISPer, som har tilpasset servere spesielt etter våre spesifikasjoner. Tjenester utover dette, GoOnline 2X RDP, booking, autentisering, lisenskontroll, BBS og enkelte andre nettbaserte tjenester kjøres på servere i vårt eget datasenter (server rom).

 

Vårt datasenter var tidligere plassert i iPark (Rogaland Kunnskapspark), men ble i 2009 flyttet til våre lokaler på Østlandet. Datasentret ligger plassert i det tidligere hvelvet til Hof Sparebank og alle servere er således plassert i endel av byggningen som består av armert betong, sikkerhetsgitter og panserdør. Vi definerer således området som meget sikkert, men det er i tillegg både video overvåkning og alarm for å sikre oss mot mot innbrudd og brann.

 

Servere er plassert i låsbare Rittals TS8 serverrack med en ny og forbedret ventilering i dørene (78% luftgjennomstrømming). Det benyttes synkrone linjer via både SHDSL og Radiolink og strømforsyning (UPS og strømaggregat) for å sikre maksimal oppetid. .

 

Alle tjenester kjører på egne virtuelle servere (VMware). Både fysiske og virtuelle servere benytter Windows2003 og/eller Windows 2008 plattformen. I tillegg til standard sikkerhetssystemer som ligger innebygd i plattformen benyttes tredjeparts programvare for antivirus og antispyware på den enkelte server. Alle servere oppgraderes med nye sikkerhetsoppdateringer minimum en gang pr. måned. Automatisk sikkerhetskopiering utføres daglig til NAS server av både fysiske og virtuelle servere, i tillegg tas det egne sikkerhetskopier av enkelt områder for ekstern lagring.

This site is created with GoOnline XP Professional