Forsiden

Nyheter 2011

Nyheter 2010

Nyheter 2009

Nyheter 2008

Nyheter 2007

Nyheter 2006

Nyheter 2005

Nyheter 2004

Nyheter 2003

Nyheter 2002

 

Relatert sider:

• Presseomtale

• Nyhetsbrev

Nyheter fra AOT GoOnline AS

Les de siste nyheter om selskapet, våre produkter, partnere og samarbeidspartnere under. I menyen til høyre har du også tilgang til nyheter fra foregående år.

God Jul og Godt Nytt År

2002 - Desember

Vi ønsker alle våre brukere, partnere og samarbeidspartnere God Jul og et Godt Nytt År.

Nytt design

2002 - Desember

Active Online Technology AS har benyttet GoOnline Certified Partner Megabite AS til utvikling av nytt design og layout til vårt nettsted. Vi takker Megabite AS for en utmerket jobb.

Artikkel Harstad Tidende

2002 - Desember

Harstad Tidende skriver 2-siders artikkel om Active Online Technology fremgang og suksess. Artikkelen er å finne i HT 04.12.2002 side 14 og 15 (samt forside).

Artikkel E-guiden

2002 - November

Hvorfor velge mellom lokal og ASP? - heter artikkelen AOT's Sales Manager Tore Ellefsen har skrevet som svar på artiklene til Arild Haraldsen og Gunnar Bråthen.

Omstrukturering

2002 - November

Det vil i perioden november - desember skje en del omstrukturering av nøkkelpersonene i Active Online Technology AS. Tore Ellefsen overtar stillingen som CEO i forbindelse med at Ronny Hagerup går inn i den nyopprettede stillingen Investor adviser. Tore Ellefsen vil inntil videre også bekle stillingen som Sales Manager i Active Online Technology AS.

Artikkel Dagens Næringsliv

2002 - November

Dagens Næringsliv skriver helsiders artikkel om Active Online Technology og Rogaland Kunnskapspark. Artikkelen er å finne i DN 15.11.2002 side 18.

ITpressen

2002 - November

Pressemelding fra AOT distribueres på ITpressen, samt ITpressens nyhetstelegram med 5600 mottakere.

Artikkel ComputerWorld

2002 - November

Presser prisen for mobil e-handel" heter artikkelen ComputerWorld skriver 15.11.2002, om AOT integrasjon mot MobilHandel fra Telenor Mobil. (artikkelen er også på trykk i ComputerWorld nr. 75, side 10, 15.11.2002).

Artikkel Handel.no

2002 - November

Artikkel om hvordan avtalen mellom AOT og Telenor Mobil gi SMB bedriftene nye muligheter til å konkurrere med de "store".

Pressemelding

2002 - November

Les mer...Markedet for internettløsninger ble revolusjonert gjennom en avtale mellom Active Online Technology og Telenor Mobil. Selskapene har sammen utviklet et total produkt som kombinerer avansert funksjonalitet med et brukervennlig grensesnitt i en prisklasse tilpasset SMB markedet.Gjennom avtalen som ble signert mellom Active Online Technology AS og Telenor Mobil på integrasjon av GoOnline (komplett nettsted og e-handelsløsning) og MobilHandel™ har markedet for første gang fått en internettløsning som kombinerer høy funksjonalitet og kvalitet til en pris som gjør det tilgjengelig for massemarkedet.
Les mer...

Ny partner

2002 - September

Vi ønsker Nettkonsult velkommen som Certified partner på GoOnline i Oslo. Nettkonsult har spisskompetanse innen reiselivsbransjen, og søker flere kunder i dette segmentet.

TradeDoubler

2002 - September

Vår samarbeidspartner på resultatbasert markedsføring, TradeDoubler AB dobler omsetningen. Tidligere har selskapet anslått at de skulle greie en total verdiskapning for kundene i nettverket på 800 millioner kroner ved utgangen av 2002. Dette ambisiøse salgsanslaget er nå økt til 200 millioner euro eller 1,47 milliarder kroner.

Terningkast 6

2002 - September

Nettstedet fz.no vurderer nettbutikker på grunnlag av følgende kriterier: betalingsmetoder, sikkerhet, ordrebekreftelse, helhetsinntrykk, handlekurv, leveringstid, distribusjon, kontaktinformasjon, ordrebekreftelse, sporing

På grunnlag av disse kriteriene tildeles nettstedet karakterer fra 1 til 6 (6=beste). Av de butikkene som bruker GoOnline og som også er vurdert har samtlige fått karakter 6. De butikker som er omtalt får selvfølgelig ikke 6 bare fordi de bruker GoOnline. Men deres valg av GoOnline gjenspeiler jo deres krav til betalingsmetoder, sikkerhet og løsningens enkle brukergrensesnitt for vedlikehold.  

Vi gratulerer butikkene og håper at flere av GoOnline butikkene vil bli vurdert av FavoriteZone (fz.no) i fremtiden.

Ny partner

2002 - September

Vi ønsker Rezept velkommen som Certified partner for GoOnline produkter. Rezept har kontorer i Oslo. Rezept har egne designere og prosjektledere som hjelper deg fra idè til ferdig produkt. Ved hjelp av moderne teknologi og et godt nettverk av samarbeidspartnere kan vi bistå våre kunder i alt fra små til store utviklingsprosjekter.

Ny partner

2002 - August

Vi ønsker Serve-IT AS velkommen som Certified partner for GoOnline produkter. Serve-IT AS har kontorer i Kristiansand. Serve-IT AS er total leverandør av data og teletjenester, har mange års allsidig erfaring og står til disposisjon med god kvalitet til en riktig pris.

Ny partner

2002 - Juli

Vi ønsker Futurenet velkommen som Certified partner for GoOnline produkter.

Ny partner

2002 - Juni

Vi ønsker Megabite AS velkommen som partner/forhandler på våre GoOnline produkter. Megabite AS har kontorer i Stavanger og deres forretningsidé er å drive med rådgivning og design innen Internett rettet mot SMB markedet.

Worldpay

2002 - Mai

Active Online Technology AS (AOT) valgte i februar 2002 Worldpay som partner for håndtering av sikker elektronisk betaling for alle våre e-handelsløsninger.

Vi kan i dag tilby første utgave av GoOnline Commerce med full integrasjon av Worldpays tjenester.Våre kunder får gjennom Worldpays tjenester muligheten til å akseptere betaling fra debet og kredittkort i mer enn 120 valutaer. Beløpet debiteres/krediteres kundens konto direkte og WorldPay har ansvaret for transaksjonen når informasjon om kredittkortnummer og personalia er sendt fra kunden til WorldPays server.

Gjennom integrasjon og tilpassning av Worldpay i GoOnline vil salg til internasjonale kunder således være kraftig forbedret. Dette vil videre være med på å styrke våre kunder og produktets internasjonale potensiale.

Som alltid vil vi legge ut en gratis oppdatering med de nye funksjoner for våre kunder. I tillegg til integrasjonen mot Worldpay i versjon 4.20 har vi forbedret GoOnline på en rekke områder og det er siden versjon 4.0 kommet inn over 30 forbedringer/endringer.

Ny samarbeidspartner

2002 - Mai

AOT inngår partneravtale med Fastline AS, og vi kan nå tilbyr domene registrering, webhotell og e-post tjenester under eget varemerke til særdeles gunsdige priser.

Ny partner

2002 - Mai

AOT har inngått strategisk samarbeid/partner -avtale med Synergia AS rundt fagområdene publisering og e-handel. Synergia AS er et rådgivningsfirma for nyskapere, bedrifter, kommuner og fylker. Vi har et sterkt fagmiljø bestående av rådgivere med allsidig ledererfaring fra både næringsliv og offentlig virksomhet. Synergia AS har kontorer i Stavanger, Bergen og Karmøy.

Ny partner

2002 - April

Vi ønsker Scanmark Norge AS velkommen som partner/forhandler på våre GoOnline produkter. Scanmark Norge AS har kontorer i Harstad og er stort reklamebyrå med kunder som Rimi og Sparebank 1 gruppen.

Sola Golfklubb

2002 - April

Active Online Technology as skal levere internetttjenester til Sola Golfklubb. Dette gjør at klubben kan bli flinkere til å bruke internettaktivt, slik at medlemmene skal kunne få oppdatert informasjon kontinuerlig.

TradeDoubler AS

2002 - April

AOT inngår partneravtale med TradeDoubler, og vi kan vil snart tilby en resultatorientert markedsføring modul integrert i GoOnline Commerce.

Computerworld

2002 - Mars

Direktør Erik Rue i internettbutikken Sport-it så forbannet at han vurderte å gå til søksmål mot Electric Farm ASA. Tilslutt sa han opp kontrakten med Electric Farm ASA og valgte GoOnline fra Active Online Technology AS.

Ny partner

2002 - Mars

Vi ønsker Softtrade AS velkommen som partner/forhandler på våre GoOnline produkter. Softtrade AS har kontorer i Sandnes og er en stor leverandør av programvare via Internett.

Golden Web Award

2002 - Mars

AOT har blitt vurdert og fått tildelt "The 2002-2003 Golden Web Award". I.A.W.M.D., International Association of Web Masters and Designers, sponser denne prisen. Foreningen har mer en 110,000 medlemmer og affiliates i mer en 145 land over hele verden.

ONS 2002

2002 - Mars

AOT vil i samarbeid med Rogaland Kunnskapspark være representert på den internasjonale ONS messen i Stavanger den 27-30 August 2002.Vi ønsker alle interesserte velkommen til å besøke oss på ONS!

Ny partner

2002 - Mars

Vi ønsker Noodt & Reiding AS velkommen som partner/forhandler på våre GoOnline produkter. Noodt & Reiding AS har kontorer i Bergen og Alta og er konsulentselskap med bred kompetanse på programvare, etablering og e-handel.

Ny samarbeidspartner

2002 - Februar

AOT inngår partneravtale med Worldpay, og kan nå tilby sikre betalingsløsninger over hele verden. All vår programvare vil bli integrert med full støtte for Worldpays systemer.

Ny partner

2002 - Februar

Vi ønsker Bære æ velkommen som forhandler på våre GoOnline produkter. Bære æ har kontorer i Evenskjer (lutenfor Harstad).

Ny partner

2002 - Februar

Vi ønsker JR-Partner AS velkommen som forhandler på våre GoOnline produkter. JR-Partner AS har kontorer i Harstad, Narvik, Tromsø, Bodø og Stavanger.

Ny partner

2002 - Februar

Vi ønsker Vistt AS velkommen som forhandler på våre GoOnline produkter. Vistt AS har kontorer i Sandefjord.

Norøn Fabrikker AB

2002 - Februar

Norrøn Fabrikker i Sverige har valgt GoOnline for deres nettsted og for deres B2B nettsted, som gir forhandlere i Norge og Sverige muligheten til å bestille "online". Løsningen er levert av vår distributør Ameno AB og du kan lese mer om dette i en artikkel på Handel.no.

Ny partner

2002 - Februar

Vi ønsker Ameno AB velkommen som global partner. Ameno vil selge våre produkter under varemerket PublishX på global basis.

Ny eier - Rogaland Kunnskapspark

2002 - Februar

Rogaland Kunnskapspark går inn som eier i Active Online Technology AS med et oppkjøp på 7% av selskapet.

Ny utgave av GoOnline

2002 - Februar

Engelsk utgave av våre produkter er nå tilgjengelig for nedlastning, ny versjon med international nettbutikk vil bli tilgjengelig i slutten av Q1.

Active Online Technology AS

2002 - Januar

Active Online Technology AS (AOT) overtok rettighetene til varemerket GoOnline, nettstedet og kildekoden i januar 2002. For brukere regner vi med dette vil gi en meget positiv effekt, da utviklingen av produkten vill gå raskere. AOT har siden overtagelsen av GoOnline sikret en bredere distribusjon av produktet gjennom flere nye forhandlere.

Artikkel på Handel.no

2001 - Desember

Nylig ble siste versjon av en standardisert eHandels-løsning lansert, i et marked som ellers domineres av løsninger som både kan være kostbare og ha flere begrensninger. Unødvendig dyre løsninger knekker mange nettsatsninger.

This site is created with GoOnline XP Professional