Forsiden

Produkter & tjenester

Publisering og e-handel

Nyhetsbrev

Nettbaserte utgaver

Booking

Portaldrift/affiliate

Markedsføringsnettverk

Webhotell og drift

Andre tjenester

 

Relatert sider:

Pakker

Priser

Hvordan kjøpe/leie?

Referanser

Systemkrav

Produkter og tjenester -> Andre tjenester

Komplette nettsted

Kontakt oss for mer informajon og tilbudGjennom drift og utvikling av flere hundre nettsted og portaler i vår egen protefølje kan vi også tilby kjøp av komplette nettsted.

Dette er nettsted/portaler som er ferdig bygget opp med innhold, har vært i drift i en lengre periode og som kan vise til god trafikk, rangering og inntekter.

Dette er løsningen for deg som ønsker en kick-start i din internettsatsning.

Kontakt oss for mer informajon og tilbud

Strategiske domener

Kontakt oss for mer informajon og tilbudTidligere var alle investeringer i strategiske domener med tilhørende nettsted og portaler gjennomført gjennom Coyo Software Ltd, men da dette er en virksomhet vi jobber langsiktig med og strategisk har vi valgt å utvide denne virksomheten gjennom vårt søsterselskap  Nordic Domain Investment Ltd.

For deg som kunde kan vi tilby et bredt sortiment av registrerte domener i de fleste katogorier samt bistå med rådgivning innenfor valg og kjøp av de "rette" domener.

Kontakt oss for mer informajon og tilbud

Programvare utvikling - skreddersøm

Kontakt oss for mer informajon og tilbudSelskapets viktigste kjerneområder er utvikling av vår egen programvare, men vil tilbyr også utviklinp/programmering etter kundens egne ønsker og behov (skreddersøm).
 
Kontakt oss for mer informajon og tilbud

Rådgivning

Kontakt oss for mer informajon og tilbudVi tilbyr rådgivning innenfor alle ledd av internett satsning, kontakt oss for mer informasjon.

Kontakt oss for mer informajon og tilbud

Tilbake

This site is created with GoOnline XP Professional