Toppbilde integrasjon

Betalings- og logestikkløsninger

AOT GoOnline AS har inngått samarbeid med alle de største leverandørene innenfor betalings- og logestikkløsninger.  Verktøyene leveres med kostnadsfri integrasjon mot GoOnline. På BBS og Netaxept for du i tillegg løsningen levert med redusert etableringsavgift fra leverandøren. Klikk på logo i bunnen av nettsiden eller velg fra menyen til høyre.

Kostnadene for de ulike betalings- og logestikkløsninger (kreditkortløsningene).

Det er stor forskjell i kostnaden relatert til etablering, abonnement og transaksjonsavgifter for de ulike løsningene og vi har derfor satt opp en oversikt slik at du kan finne den løsningen som er best egnet for deg. Les mer…

 

Netaxept billigere med GoOnline

AOT GoOnline AS har inngått en samarbeidsavtale med Netaxept som gir deg redusert etableringsavgift på Netaxept Pro. Veiledende etableringsavgift er på 7 500,- kroner, som GoOnline kunde betaler du kun 5 990,-.

 

BBS Netterminal billigere med GoOnline

Som sertifisert partner med BBS kan vi tilby BBS Netterminal med redusert etableringsavgift. Normal etableringsavgift er 10 000,- kroner med som GoOnline kunde betaler du kun 6 000,-*.

 

Billigere med Bankaxess!

BankAxess er navnet på en ny samordnet banktjeneste for betaling i forbindelse med kjøp fra en selger som bruker elektroniske fjernsalgsmetoder, som for eksempel internett, mobiltelefon og digital TV. Tjenesten er basert på bruk av BankID både hos kjøper (betaler) og selger (betalingsmottaker). Løsningen skal lanseres i tredje kvartal 2006 og vil være tilgjengelig både i BBS Netterminal og Netaxept. Fordelen med denne løsningen vil være at man slipper det prosentvise transaksjonsgebyret fra kreditkortselskapet. Kostnader for bruk av tjenesten er foreløping ikke tilgjengelig.

 

*= Prisreduksjonen på BBS Netterminal kan variere mellom de enkelte bankene i Norge og din bank er ikke forpliktet til å gi deg denne rabatten, kontakt oss på support@go-online.no om du ønsker mer informasjon.

 

GoOnline XP Professional

Introduksjon

Grunnfunksjoner

10 Gode grunner

Moduler

Database & Commerce

Betalings- og logestikkløsninger

- BBS Netterminal

- BankAxess fra Netterminal

- Online Faktura

- Worldpay kreditkortløsning

- Telenor Mobilhandel™

- SSL sertifikat

- Payex og Netaxept

News Manager

Order Manager

Integrator

Access Control

Site Search & Search Statistics

Variant support

Locked Files Support

External Purchase & C. Request

Markedsføring

Verktøy og snarveier

Systemkrav

Hvordan kjøpe/leie

Last ned demo

BBS Netterminal

BankAxess

Telenor MobilHandel™

Netaxept

Worldpay

Payex

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP