10 gode grunner

1

grafisk tilpassningselement

2

Enkel i bruk

GoOnline XP Professional er utviklet med fokus på fleksibilitet og brukervennlighet, noe som setter deg I stand til å enkelt vedlikeholde ditt nettsted og e-handelsløsning. Gjennom et velkjent Windows WYSIWYG grensesnitt, kan du uten forkunnskaper og uten investering i ekstra maskinvare oppdaterer nettstedet så ofte du måtte ønske.

 

WYSIWYG er en forkortelse for "what you see is what you get". Et WYSIWYG grensesnitt gir deg mulighet til å se det endelige resultatet før det er publisert.

 

GoOnline XP Professional vil på din forespørsel automatisk generere, oppdatere og overføre dine endringer til webserver.

Søkemotorvennlig

Hva gjør du for å finne de fleste produkter på Internett? De fleste benytter seg av søkemotorer.

 

Problemet med konkurrerende e-handelsløsninger som er databasedreven er at søkemotoren ikke kan lese alle de data som ligger i databasen.

 

Andre selskaper har prøvd å komme rundt dette problemet ved å legge til meta-tags, titler, overskrifter og annen søkemotorvennlig informasjon, gjennom denne duplisering av informasjon får man sider som inneholder oversikter over nøkkelord med linker til ulike andre sider. Flere søkemotorer oppfatter dette som ”ulovlig” og kan i de verste tilfeller føre til utestegning fra for eksempel Google.

 

GoOnline XP Professional løser dette enkelt gjennom automatisk generering av en unik statisk HTML side av alle sider i ditt nettsted samt for alle dine produkter.

 

Den beste måten å markedsføre og selge dine produkter er å gjøre disse tilgjengelig gjennom nettsider som er optimaliserte for søkemotorer. Med GoOnline XP Professional løser du dette effektivt uten bruk av eksterne konsulenter og blir slik tilgjengelig for millioner av mennesker som benytter søkemotorer.

GoOnline XP Professional

Introduksjon

Grunnfunksjoner

10 Gode grunner

Moduler

Database & Commerce

Betalings- og logestikkløsninger

News Manager

Order Manager

Integrator

Access Control

Site Search & Search Statistics

Variant support

Locked Files Support

External Purchase & C. Request

Markedsføring

3

Value for money

Det finnes mange moduler til GoOnline XP Professional, velg de modulene som ditt firma har behov for! Oppgradering mellom versjoner og moduler kan gjøres etter ditt firmas egne behov og ønsker. Det stilles krav til egen lisens pr. URL.

 

Du velger selv om du vil kjøpe elller leie din GoOnline løsning.

 

Gi dine kunder den samme opplevelsen og funksjonaliteten som i de store internasjonale nettbutikkene til en brøkdel av prisen.

4

Bli uavhengig

Du trenger ikke lengre være avhengig av et selskap; GoOnline XP Professional kan brukes hos på alle webhotell (ISP'er) som tilfredsstiller systemkravene.

 

Du kan uavhengig av tredjepart endre innhold, tilbud, nyheter, produktdata, design eller vilkårene I nettbutikken.

5

Friheten til eget design

Glem kjedelige standard maler og nettbutikk som åpnes i en ny nettleser ”ved siden av” nettstedet ditt. Med GoOnline er publisering og e-handel samlet I samme applikasjon, og med dit eget design. Du kan designe hele nettstedet i henhold til egne ønsker og behov.

 

Totalt skille mellom design og innhold gjør vedlikehold enkelt.

6

Kom i gang hurtigere

Reduser oppstartstiden ved å enkelt bare kopiere inn dine produktdata fra Microsoft Excel ved hjelp av kopiere og lim inn direkte fra ditt Microsoft Excel regneark til GoOnline database. Import av produktdata direkte fra økonomisystem kan gjøres ved hjelp av modulen Integrator.

7

GoOnline Advanced Picture Association™

Glem manuell linking mellom av det enkelte produkt og produktbildet. GoOnline XP Professional leveres med GoOnline Advanced Picture Association™, slik at produktbilder blir automatisk linket mot det rette produktet. GoOnline Advanced Picture Association™ kan knyttes mot alle koloner i databasen og støtter således automatisk knytning mot så mange bilder du ønsker (også til bruk i menyer).

8

Alltid like rask

GoOnline XP Professional genererer automatisk unike statiske HTML sider i henhold til dine endringer og oppdaterer dette i henhold til dine ønsker. På denne måten slipper serveren å generere de ulike nettsider og produktsider unikt for den enkelte forespørsel av siden, slik at du oppnår sider som er raske å laste selv ved stor pågang på serveren (Husk at om du ikke har dedikert server, påvirkes også dine nettsider av trafikken til de andre nettstedene som ligger på samme server).

9

Velg funksjonalitet

Med mange moduler tilgjengelig for GoOnline XP Professional, kan du velge den optimale funksjonalitet for akkurat ditt nettsted. Velg mellom moduler for tilgangskontroll, ordreadministrasjon, nyhetsbrevadministrasjon og mye mer. Ikke betal for avanserte funksjoner du ikke bruker.

 

Oppgradering mellom versjoner og moduler kan gjøres etter ditt selskaps egne behov og ønsker.

10

Integrasjon

GoOnline XP Professional er integrert med ledende leverandører på sikker betaling (Worldpay, Telenor Mobil), Resultatbasert markedsføring og salgssystem (TradeDoubler) og ERP system (Integrator).

10 Gode grunner                                                                                          Database & Commerce

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP