Toppbilde GoOnline XP

Brukervennlighet

Under utviklingen av GoOnline XP Professional har brukervennlighet i kombinasjon med avansert funksjonalitet vært noen av nøkkelordene. Gjennom et velkjent Windows WYSIWYG grensesnitt, kan du uten forkunnskaper og uten investering i ekstra maskinvare oppdaterer nettstedet så ofte du måtte ønske.

 

GoOnline XP Professional vil på din forespørsel automatisk generere, oppdatere og overføre dine endringer til webserver.

 

Søkemotoroptimalisering

Hva gjør du for å finne de fleste produkter på Internett? De fleste benytter seg av søkemotorer.

 

Problemet med konkurrerende e-handelsløsninger som er databasedreven er at søkemotoren ikke kan lese alle de data som ligger i databasen.

 

Andre selskaper har prøvd å komme rundt dette problemet ved å legge til meta-tags, titler, overskrifter og annen søkemotorvennlig informasjon, gjennom denne duplisering av informasjon får man sider som inneholder oversikter over nøkkelord med linker til ulike andre sider. Flere søkemotorer oppfatter dette som "ulovlig" og kan i de verste tilfeller føre til utestegning fra for eksempel Google.

 

GoOnline XP Professional løser dette enkelt gjennom automatisk generering av en unik statisk HTML side av alle sider i ditt nettsted samt for alle dine produkter.

 

Den beste måten å markedsføre og selge dine produkter er å gjøre disse tilgjengelig gjennom nettsider som er optimaliserte for søkemotorer. Med GoOnline XP Professional løser du dette effektivt uten bruk av eksterne konsulenter og blir slik tilgjengelig for millioner av mennesker som benytter søkemotorer.

 

I GoOnline XP Professional er det også egne innstillingsmuligheter for meta-taggene.

GoOnline XP Professional

Introduksjon

Grunnfunksjoner

10 Gode grunner

Moduler

Database & Commerce

Betalings- og logestikkløsninger

News Manager

Order Manager

Integrator

Access Control

Site Search & Search Statistics

Variant support

Locked Files Support

External Purchase & C. Request

Markedsføring

Verktøy og snarveier

Systemkrav

Hvordan kjøpe/leie

Last ned demo

GoOnline Favorits Icon Support

Å finne igjen riktig side i en tettpakket Favoritt liste kan være vanskelig når alle ikonene i rullegardinlisten er prikk like. Derfor kan et favoritt ikon komme godt med.

 

GoOnline XP Professional har full støtte for kobling mot .ico for visning av Favoritt ikon både i Favoritter meny og adresselinje. GoOnline Favorits Icon Support kan være den lille forskjellen som avgjør hva din kunde velger i sin Favoritt liste.

 

Om du ikke har egen ico. fil for ditt nettsted kan du lage dette selv eller bestille dette hos din lokale partner.

Illustrasjon: Favoritt ikon

For mer informasjon om hvordan lage dette selv se GoOnline Brukerstøtte.

 

Forhåndsvisning

Med 4 ulike former for forhåndsvisning kan du se forhåndsvisning av deler eller hele ditt nettsted både i GoOnline XP Professional og i nettleser lokalt, før du publiserer det. Dette gir mulighet for en ekstra kvalitetskontroll før det blir tilgjengelig på Internett.

Menyer

GoOnline XP Professional inneholder 3 grunnleggende meny strukturer, med 30 ulike paramenter som kan tilpasses i stilen. I tillegg kommer inntil 6 paramenter pr. menypunkt som kan tilpasses i elementet. Dette gir deg mulighet til å bygge opp en av markedets mest funksjonelle og grafisk tilpassningsdyktige menyer.

GoOnline Advanced Picture Connection

Glem manuell linking mellom av det enkelte produkt og produktbildet. GoOnline XP Professional leveres med GoOnline Advanced Picture Connection, slik at produktbilder blir automatisk linket mot det rette produktet. GoOnline Advanced Picture Connection kan knyttes mot alle koloner i databasen og støtter således automatisk knytning mot så mange bilder du ønsker (også til bruk i menyer).

Page Is Valid

Med Operas sterke fotfeste i Norge og Firefox' raske utbredelse etter lanseringen av 1.0 versjonen i november 2004 har behovet for nettsider som ser og fungerer likt i alle nettlesere vært økende.

GoOnline XP Professional er bygget rundt standardene HTML 4.01 og CSS som gir optimal støtte i de fleste nettlesere. GoOnline XP Professional testes før hver utgivelse i bla. Microsoft Internett Explorer, Opera, Netscape, Mozilla og Firefox.

Alltid like rask

GoOnline XP genererer automatisk unike statiske HTML sider i henhold til dine endringer og oppdaterer dette i henhold til dine ønsker (kun sider med endringer oppdateres). På denne måten slipper serveren å generere de ulike nettsider og produktsider unikt for den enkelte forespørsel av siden, slik at du oppnår sider som er raske å laste selv ved stor pågang på serveren (Husk at om du ikke har dedikert server, påvirkes også dine nettsider av trafikken til de andre nettstedene som ligger på samme server).

 

Stil og innhold

I GoOnline XP Professional er det et totalt skille mellom stil og elementenes egenskaper og innhold. Elementet vil derfor tildeles den stil som det er satt for den aktuelle sidegruppen. Det vil derfor være aktuelt for de fleste å opprette flere stiler for så tildeles de ulike grunn rammene og sidegruppene.

 

Automatisk opplasting av biler og dokumenter

Du kan fra GoOnline XP Professional linke direkte til dokumenter som for eksempel en prisliste i word, excel eller pdf, bilde ol. og filen vil da bli automatisk lastet opp til Internett.

 

GoOnline XP Professional vil også ta en egen kopi av filen, slik at om du sletter bildet i ettertid vil GoOnline likevel ha en kopi i systemet (denne funksjonen kan overstyres om du ønsker og linke til dynamiske dokument).

 

Kopi av kritisk data

Har du noen gang tenkt hva som skjer om din ISP eller leverandør av CMS og e-handelsløsning går konkurs?

 

Med GoOnline XP Professional trenger du ikke bekymre deg!  Data lagres i en lokal utgave og en server utgave slik at om du bytter ISP, opplever lokal eller serverkrasj vil ikke dine data gå tapt siden de vil finnes en kopi enten lokal eller ekstern. Du er derfor ikke prisgitt din leverandørs rutiner for backup.

 

GoOnline har også egen funksjon for autolagring mens du benytter programmet, slik at selv en maskinkrasj ikke vil medføre at du tapper de siste timers arbeid.

 

Design

Opprett og tilpass så mange stiler du selv ønsker. Glem kjedelige standard maler og nettbutikk som åpnes i en ny nettleser "ved siden av" nettstedet ditt. Med GoOnline XP Professional publisering og e-handel samlet i samme applikasjon, og med dit eget design. Du kan designe hele nettstedet i henhold til egne ønsker og behov.

 

Totalt skille mellom design og innhold gjør vedlikehold enkelt.

 

Å lage proffe design er et eget fag på samme måte som det er det ved fremstilling av brosjyrer eller annet trykk. Om du ikke ønsker å gjøre dette selv og foretrekker design utviklet av en fagmann kan dette bestilles av våre lokale partnere.

 

GoOnline Reference Element™

GoOnline Reference Element™ (Referanse på norsk) benyttes for å referere til andre element på nettstedet. Referanser oppdateres automatisk når det gjøres endringer i elementet det refereres til. For å velge elementet det skal refereres til er det utviklet et eget grensesnitt som lar deg velge elementet fra et menytre.

 

GoOnline Show Page™

Om du velger å sette opp ditt nettsted med rammer, trenger du ikke å være redd for brukere ikke får dette opp når de kommer inn via undersider fra søkemotorer. GoOnline XP Professional har innebygd funksjonen GoOnline Show Page™ som gjør at rammeverket automatisk blir hentet frem om man kommer inn via andre sider enn startsiden. Denne funksjon medfører at ditt nettsted ikke får nedjustert PageRank hos Google.

Introduksjon                                                                                                                                                        10 Gode grunner 

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP