Toppbilde Om Oss

Om AOT GoOnline AS

AOT GoOnline AS (tidligere Active Online Technology AS) er et programvarehus lokalisert i Rogaland Kunnskapspark, Stavanger. Bedriften er utvikler applikasjoner for publisering, nyhetsbrev, betaling, integrasjon og handel på Internett. Våre produkter markedsføres under vårt eget varemerke GoOnline.

 

GoOnline oppfattes som et av de mest spennende produktene av våre kunder som hovedsakelig er SMB markedet. Produktet setter kunden i stand til å administrere og vedlikeholde sine nettsider, abonnenter og nettbutikk på en enkel måte til særdeles gunstig pris.

 

Vi har siden oppstarten klart å bygge opp et stort nettverk av partnere (forhandlere) og samarbeidspartnere både lokal, nasjonal og globalt. Disse partnerne har en viktig rolle for vårt produkts unike egenskaper og muligheter.

 

Våre viktigste samarbeidspartnere er i dag: Microsoft Irland Ltd, BBS (BankenesBetalingssentral), Telenor Mobil AS, GIS Partner AS, Uni Micro AS, Communicate Norge, TradeDoubler AB og Worldpay Ltd m.fl.

 

Vi har i dag rundt 60 forhandlere spredt over hele landet. Dette er bedrifter som har kompetanse innenfor så ulike områder som bedriftsrådgivning, reklame, media og grafisk design.

 

Et datterselskap av Coyo Software Ltd

AOT GoOnline AS ble et datterselskap av Coyo Software Ltd i 2007. Endringen skjedde ved at Coyo Software kjøpt ytterligere 12,43 prosent av aksjene i AOT GoOnline AS i 2. kvartal 2007. I henhold til registreringsplikt ved konserntilknytning ble endring sendt til registrering i Enhetsregisteret i Brønnøysund samme måned som endringen skjedde.

 

Den norske avdelingen av Coyo Software Ltd er driftselskapet til eier og morselskapet Coyo Software Ltd i England. Det engelske selskapet er eid av kun norske aksjonærer. Selskapet har en sunn økonomi og har levert overskudd f.o.m. første driftskvartal. Det har dermed ikke vært behov for å ta opp lån eller annen ekstern finansiering og selskapet er derfor uten gjeld.

 

For mer informasjon: Kontakt oss, Nøkkelpersoner og Investor Relations.

Org. nr.: NO 984 255 330 MVA - D&B D-U-N-S® 519697366

Hurtigmeny

Kontakt oss

Nøkkelpersoner

Investor Relations

Bilde av Rogaland Kunnskapspark

Bilde av Rogaland Kunnskapspark

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP