toppbilde samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

Under er en kort presentasjon av våre samarbeidspartnere på finans, rådgivning, teknologi og integrasjon. Ønsker du informasjon om våre partnere (Distributør, Certified Partner og Reseller) se da Partneroversikt.

Hurtigmeny

Partneroversikt

Om oss

Investor Relations

Microsoft Irland Ltd. 

Microsoft har forskjellige program for firma som utvikler eller selger programvare for Windows-plattformen. AOT GoOnline AS en av Microsofts offisielle partnere i Empower Independent Software Vendor programmet.

 

Som EmpowerISV Partner er vi også nødt til å holde oppe et tempo i vår utvikling og vise til resultater som skal godkjennes av Microsoft. Gjennom denne godkjenningen blir du som GoOnline bruker garantert et stabilt produkt fra oss.

 

Partnerprofilen til AOT GoOnline AS finner du her: Microsoft Resource Directory.

Microsoft logo med hyperkobling

BBS (Bankenes BetalingsSentral)

AOT GoOnline AS har inngått endelig samarbeidsavtale med BBS (Bankenes BetalingsSentral) om levering av BBS Netterminal. Som godkjent BBS Partner kan vi tilby redusert oppstartspris gjennom de fleste banker. Løsningen er allerede tatt i bruk av bla. Stavanger Kommune og ToysOnNet. Les mer...

logo med hyperkobling

Kelkoo

AOT GoOnline AS kan i samarbeide med Kelkoo nå tilby Kelkoo' prissammenligningstjeneste til alle GoOnline kunder. Tjeneste hjelper forbrukere å sammenligne priser på nettet. Tjenesten kan også leveres i kombinasjon med TradeDoubler.

 

Kelkoo er Europas ledende prissammenligningstjeneste, og den 3. største shoppingsite etter Amazon og eBay. Kelkoo er tilgjengelig i 10 land og har 27.259.436 leads til butikker og 24.834.174 månedlige unike brukere (tall fra Mai 2004). Kelkoo ble en del av Yahoo! i 2004.

logo med hyperkobling

2X Software Ltd

AOT GoOnline AS inngikk 1. November 2007 partner avtale med 2X Software Ltd. I løsningen GoOnline 2X RDP benytter vi en kombinasjon av komponenter fra oss selv, Microsoft og 2X ApplicationServer fra 2X Software Ltd. Vi fant det således strategisk fornuftig å inngå en partneravtale slik at vi både kan sikre god kompetanse, brukerstøtte og tilgang på produktspektret fra 2X Software Ltd. Gjennom avtalen vil vi også kunne tilby produktene fra 2X i det norske markedet.

2X partner logo

DinPris

AOT GoOnline AS kan i samarbeide med DinPris nå tilby DinPris' prissammenligningstjeneste til alle GoOnline kunder. Tjeneste hjelper forbrukere å sammenligne priser på nette som igjen gir deg som nettbutikk eier mulighet for eksponering til en omfattende kundebase. DinPris AS er et heleid datterselskap av Eniro konsernet. Oppdatert informasjon finnes: Viktig endring i integrasjon mot DinPris.

logo med hyperkobling

Aktiv Kapital - Faktura Online

AOT GoOnline AS kan i samarbeide med Aktiv Kapital nå tilby Online Faktura. Undersøkelser foretatt av ACNielsen viser at hver 4. person som handler varer og tjenester via internett ønsker å betale med faktura.

 

Aktiv Kapitals e-handelsløsning Faktura Online gjør dette mulig. Løsningen øker din omsetning via Internett! I tillegg til eksisterende betalingsmåter, vil Faktura Online gi dine kunder mulighet til å betale med faktura. Aktiv Kapital håndterer alt fra produksjon og utsendelse, til innbetalinger og oppfølging av ubetalte fakturaer. I tillegg kan vi finansiere fakturaene.

 

Løsningen kan leveres integrert i GoOnline medio andre kvartal 2007.

Hyperkobling til produktside

BankID Samarbeidet

BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nettet. BankID tilbys av bankene i Norge og er basert på en samordnet infrastruktur som er utviklet av banknæringen gjennom BankID Samarbeidet, i regi av Finansnæringens Hovedorganisasjon og Sparebankforeningen. Som BankID partner ønsker vi å kunne tilby GoOnline brukere fremtidsrettende tjenester innenfor identifisering og signering.

 

For mer informasjon se www.bankid.no.

Hyperkobling til www.bankid.no

Telenor Mobil AS 

MobilHandel™ setter brukere i stand til å betale for tjenester på Internett ved bruk av SmartCash, Kreditkort og bankkonto gjennom sin mobiltelefon. Bruk av disse tjenestene er populære, men markedet har stagnert noe da integrasjonsprosessen har vært meget kostbar. Så etter en nærmere gjenomgang mellom partnerne innså vi begge mulighetene til å gjenta en integrasjonsfilosofi som gir GoOnline brukere en besparelse på 50-90 % og Telenor muligheten til å nå inn i SMB markedet med sine MobilHandel™ tjenester.

Telenor Mobil logo med hyperkobling

Worldpay Ltd

AOT GoOnline AS har samarbeidet med Royal Bank of Scotland avd. Worldpay siden 2002 rundt Worldpay's kreditkortløsning. Vi har etter en gjennomgang valgt å avslutte samarbeidet og legge sterkere fokus på BBS sin løsning. Brukere som benytter Worldpay sin løsning vil ikke bli påvirket av denne endringen, men ved fremtidige systemendringer fra Worldpay vil disse ikke bli oppdatert i våre applikasjoner.

Worldpay logo med hyperkobling

thawte™

AOT GoOnline AS har inngått samarbeidsavtale med thawte™ om levering av SSL sertifikat. thawte™ ble etablert i 1995 og var i 1996 det første selskapet sertifiserte selskapet som solgte SSL sertifikat.  Allerede i 1999 hadde de en markedsandel på 40 % av verdensmarkedet og ble samme år kjøpt opp av VeriSign Inc. De sorterer i dag som en under avdelig av VeriSign Inc. Gjennom dette samarbeide kan AOT GoOnline AS tilby SSL sertifikat til levert meget raskt, til meget gunstige priser og av høyetse kvalitet.

thawte partner

VeriSign Europe

For å sikre deg bruker av GoOnline en programvare som ikke er manipulert eller endret av andre har AOT GoOnline AS inngått en avtale med VeriSign om digital ID for autentisering av programvarekoden. På denne måten vil du som bruker være sikret at programvarene du kan installere uten risiko.

Logo med hyperlink

Preemptive Solutions

Mer informasjon kommer

Preemptive logo med hyperlink

TradeDoubler AB

TradeDoubler ble den første av våre samarbeidspartnere som så en så stor kostnadssynergi av samarbeidet og integrasjon mellom systemene, at de fikk mulighetene til å konkurrere i et helt nytt marked. Med en kostnadsreduksjon på nesten 90 % klarte vi å gjøre resultatbasert markedsføring for SMB markedet mulig.

TradeDoubler logo med hyperlink

Sedo GmbH 

Sedo har over 3 millioner domener til salgs over hele verden. Gjennom samarbeidet med Sedo kan vi tilby våre kunder mulighet både til å selge og kjøpe domener over hele verden.

logo med hyperkobling

Mamut ASA

AOT GoOnline AS samarbeider med Mamut ASA rundt integrasjon mot deres økonomisystemer Mamut Enterprise. Mamut ASA er ledende leverandør av administrative programvareløsninger til små og mellomstore virksomheter i Europa med over 100 000 brukere. Les mer om GoOnline og Mamut.

Mamut logo med hyperkobling

Uni Micro AS 

AOT GoOnline AS samarbeider med Uni Micro AS rundt integrasjon mot deres økonomisystem Uni Økonomi V3. Uni Micro AS har levert mer enn 7000 brukersett til det norske næringslivet. Les mer om GoOnline og Uni Økonomi.

Uni Micro logo med hyperkobling

Fastline AS 

Fastline AS startet sin virksomhet 1999 og er lokalisert i Haugesund sentrum. AOT GoOnline AS har samarbeid sammen med selskapet siden 2002 i forbindelse med leveranser av domener og webhotell til våre felles kunder. Fastline AS drifter sin egen serverpark og har en stabil og sikker drift.

logo med hyperkobling

iT Løsninger AS 

iT Løsninger AS (ITL) ble grunnlagt i 1998 og er lokalisert i Kvernevik Kunnskapspark, like utenfor Stavanger. Selskapet er en kompetansebedrift som kan tilby det meste innen innformasjons- og kommunikasjonsteknologi. AOT GoOnline AS har samarbeidet med selskapet siden 2005 og ITL er i dag en av våre hovedleverandører på drift av våre webhotell og domener.

logo med hyperkobling

GIS Partner AS 

GIS Partner AS setter geografisk relatert informasjon i system på en slik måte at deres kunder oppnår en mer effektiv bruk av slik informasjon.  GIS Partner AS' løsninger er basert på programvare fra ESRI. Med 10 års erfaring med anvendelse av denne programvaren har GIS Partner AS god erfaring fra prosjekter og løsninger innenfor flere ulike fagområder. AOT GoOnline AS har innledet et samarbeid med GIS Partner på integrasjon mellom deres GOWIM system og e-handelsfunksjonaliteten i GoOnline XP. Dette samarbeidet har bla. medført leveransen til byggesaksportalen for Stavangerregionen, Smartkommune.no.

GIS Partner logo med hyperkobling

Netaxept AS

AOT GoOnline AS har i dag 08.02.2006 inngått avtale med Netaxept AS om levering av Netaxept betalings- og logestikkløsninger integrert i GoOnline.

 

Netaxept AS er et heleid datterselskap av DnB NOR Bank ASA.

 

Løsningen vil være tilgjengelig medio andre kvartal 2006. Kontakt oss for mer informasjon på support@go-online.no.

Hyperkobling til produktside

Communicate Norge AS

Communicate Norge AS er en av markedslederne på integrasjon mellom applikasjoner for e-handel i Norge. Gjennom standardisering i integrasjons prosessen ser både Communicate og AOT GoOnline AS en stor kostnadssynergi for bedriftene. Denne besparelsen er 70-80 % av en normal integrasjonsprosess.

Communicate logo med hyperkobling

eSolutions Group AS 

AOT GoOnline AS kan i samarbeid med eSolutions Group AS, tilby Payex fult integrert med GoOnline XP Professional. Payex er en komplett løsning som gir deg: Payex Konto, kreditkortstøtte (VISA og MasterCard), Betaling med SMS, Payex Kontantkort, Faktura og Direktebank.

 

eSolutions ble etablert 8. Mars 2000. Selskapet er lokalisert i Oslo og består i dag av 40 medarbeidere med unik kompetanse innen transaksjonshåndtering og betalingsformidling.

 

eSolutions har inngående kjennskap til og erfaring fra utvikling og tilpasning av integrerte løsninger og tjenester for bank/finans, telekom retail og media. Største eier er Faktab Finans AB (67 %). Faktab ble startet i 1972 og er i dag et konsern med over 600 ansatte. eSolutions tilbyr Faktabs produkter og tjenester i det norske markedet.

Rogaland Kunnskapspark og Rogaland KunnskapsInvest

Rogaland Kunnskapspark har siden oppstarten vært en viktig samarbeidspartner for AOT GoOnline AS både som investor gjennom Rogaland KunnskapsInvest AS og som rådgiver i utviklingen av selskapet.

 

Rogaland Kunnskapspark visjon som møteplass og brobygger mellom forskningsmiljø og industri/næringsliv, og som veksthus for forskningsbaserte ideer med kommersielt potensial har gitt AOT GoOnline AS det beste utgangspunkt for utviklingen av selskapet.

Rogaland Kunnskapspark logo med hyperkobling

DnB NOR Bank ASA

AOT GoOnline AS har inngått parteravtale med DnB NOR Bank ASA. Som partnermedlem får AOT GoOnline AS tilgang til finansiell spisskompetanse, tidsbesparende hverdagsløsninger og gunstige vilkår på en rekke tjenester.

DnB NOR logo med hyperkobling

Revisjon Vest AS

AOT GoOnline AS har ravtale om revisjon med Revisjon Vest AS ved statsautorisert revisor Reis Inge Skulevold.

Logo Revisjon Vest AS

Norges Forskningsråd

Utviklingen av GoOnline XP Professional og GoOnline WebTools er godkjent som FoU prosjekt av Norsk Forskningsråd og kommer således inn under Skattefunn ordningen.

 

Formålet med Skattefunn er å fremskaffe ny kunnskap, informasjon eller erfaring som igjen kan føre til nye eller bedre produkter, tjenester eller produksjonsmåter.

 

Utviklingen av GoOnline prosjektene er godkjent for FoU kostnader på inntil 7,49 millioner for perioden 2003-2005.

Skattefunnlogo med hyperkobling

InstallShield Software Corp

AOT GoOnline AS samarbeider med InstallShield Software Corp på produksjon av installasjonsfilene til alle GoOnline produkter.

InstallShild logo med hyperkobling

Adobe Systems Inc

AOT GoOnline AS samarbeider med Adobe Systems Inc på bruk og distribusjon av Adobe Reader.

Adobe logo med hyperkobling

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP