Nyheter fra AOT GoOnline AS
Les de siste nyheter om selskapet, våre produkter, prosjekter, partnere og samarbeidspartnere
   

04.10.1016: Vi bytter layout

04.10.1016: Vi bytter layout
Tuesday, October 04, 2016
Vi oppdaterer våre nettsider og bytter layout, dette vil desverre medføre at endel sider ikke er tilgjengelig i en periode.
Copyright 2002 © 2016 AOT GoOnline AS. Drift og vedlikehold av dette nettstedet utføres av AOT GoOnline AS. GoOnline™ og GoOnline logoen er varemerker fra AOT GoOnline AS (Active Online Technology AS). Egne vilkår gjelder tekst og bilder som ikke er levert av spesifiserte kilder, se Vilkår for bruk for mer informasjon om kilde, kopirettigheter, personvern og vilkår for bruk. Kilde for deler av innholdet på denne side: Wikipedia og dermed tilgjengelig under GNU Free Documentation License. Omtalte varemerker, produkter, tjenester o.l. kan væreregistrerte varemerker eller varemerker eid av andre og tilhører sine respektive eiere.

AOT GoOnline AS er godkjent Microsoft® EMPOWER ISV, BANK ID, DigiCert og Nets Partner.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke nettstedet, forutsetter vi at du samtykker til dette. Les mer om personvern, informasjonskapsler og vilkår for bruk her.