Forsiden

GoOnline Partnere

Oversikt partnere

Bli partner

Partner pålogging

Samarbeidspartnere

Partnere -> Samarbeidspartnere

Under er en kort presentasjon av våre samarbeidspartnere på finans, rådgivning, teknologi og integrasjon. Ønsker du informasjon om våre partnere/forhandlere (Distributør, Certified Partner og Reseller) se da:
Oversikt partnere

Microsoft Irland Ltd.

Microsoft har forskjellige program for firma som utvikler eller selger programvare for Windows-plattformen. AOT GoOnline AS en av Microsofts offisielle partnere i Empower Independent Software Vendor programmet.

Som EmpowerISV Partner er vi også nødt til å holde oppe et tempo i vår utvikling og vise til resultater som skal godkjennes av Microsoft. Gjennom denne godkjenningen blir du som GoOnline bruker garantert et stabilt produkt fra oss.

BBS (Bankenes BetalingsSentral) - nå Nets

AOT GoOnline AS har inngått endelig samarbeidsavtale med BBS (Bankenes BetalingsSentral) om levering av BBS Netterminal. Som godkjent BBS Partner kan vi tilby redusert oppstartspris gjennom de fleste banker. Løsningen er allerede tatt i bruk av bla. Stavanger Kommune og ToysOnNet.

Merk: BBS bytter navn til Nets  som er et resultat av fusjonen mellom norske Nordito AS, morselskapet for BBS og Teller, og holdingselskapet bak danske PBS

Kelkoo

AOT GoOnline AS kan i samarbeide med Kelkoo nå tilby Kelkoo' prissammenligningstjeneste til alle GoOnline kunder. Tjeneste hjelper forbrukere å sammenligne priser på nettet. Tjenesten kan også leveres i kombinasjon med TradeDoubler.

Kelkoo er Europas ledende prissammenligningstjeneste, og den 3. største shoppingsite etter Amazon og eBay. Kelkoo er tilgjengelig i 10 land og har 27.259.436 leads til butikker og 24.834.174 månedlige unike brukere (tall fra Mai 2004). Kelkoo ble en del av Yahoo! i 2004.

2X Software Ltd

AOT GoOnline AS inngikk 1. November 2007 partner avtale med 2X Software Ltd. I løsningen GoOnline 2X RDP benytter vi en kombinasjon av komponenter fra oss selv, Microsoft og 2X ApplicationServer fra 2X Software Ltd. Vi fant det således strategisk fornuftig å inngå en partneravtale slik at vi både kan sikre god kompetanse, brukerstøtte og tilgang på produktspektret fra 2X Software Ltd. Gjennom avtalen vil vi også kunne tilby produktene fra 2X i det norske markedet.

Worldpay Ltd

AOT GoOnline AS har samarbeidet med Royal Bank of Scotland avd. Worldpay siden 2002 rundt Worldpay's kreditkortløsning. Vi har etter en gjennomgang valgt å avslutte samarbeidet og legge sterkere fokus på BBS sin løsning. Brukere som benytter Worldpay sin løsning vil ikke bli påvirket av denne endringen, men ved fremtidige systemendringer fra Worldpay vil disse ikke bli oppdatert i våre applikasjoner.

thawte™

AOT GoOnline AS har inngått samarbeidsavtale med thawte™ om levering av SSL sertifikat. thawte™ ble etablert i 1995 og var i 1996 det første selskapet sertifiserte selskapet som solgte SSL sertifikat.  Allerede i 1999 hadde de en markedsandel på 40 % av verdensmarkedet og ble samme år kjøpt opp av VeriSign Inc. De sorterer i dag som en under avdelig av VeriSign Inc. Gjennom dette samarbeide kan AOT GoOnline AS tilby SSL sertifikat til levert meget raskt, til meget gunstige priser og av høyetse kvalitet.

VeriSign Europe

For å sikre deg bruker av GoOnline en programvare som ikke er manipulert eller endret av andre har AOT GoOnline AS inngått en avtale med VeriSign om digital ID for autentisering av programvarekoden. På denne måten vil du som bruker være sikret at programvarene du kan installere uten risiko.

TradeDoubler AB

TradeDoubler ble den første av våre samarbeidspartnere som så en så stor kostnadssynergi av samarbeidet og integrasjon mellom systemene, at de fikk mulighetene til å konkurrere i et helt nytt marked. Med en kostnadsreduksjon på nesten 90 % klarte vi å gjøre resultatbasert markedsføring for SMB markedet mulig.

BankID Samarbeidet

BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nettet. BankID tilbys av bankene i Norge og er basert på en samordnet infrastruktur som er utviklet av banknæringen gjennom BankID Samarbeidet, i regi av Finansnæringens Hovedorganisasjon og Sparebankforeningen. Som BankID partner ønsker vi å kunne tilby GoOnline brukere fremtidsrettende tjenester innenfor identifisering og signering.

Telenor Mobil AS

MobilHandel™ setter brukere i stand til å betale for tjenester på Internett ved bruk av SmartCash, Kreditkort og bankkonto gjennom sin mobiltelefon. Bruk av disse tjenestene er populære, men markedet har stagnert noe da integrasjonsprosessen har vært meget kostbar. Så etter en nærmere gjenomgang mellom partnerne innså vi begge mulighetene til å gjenta en integrasjonsfilosofi som gir GoOnline brukere en besparelse på 50-90 % og Telenor muligheten til å nå inn i SMB markedet med sine MobilHandel™ tjenester.

Sedo GmbH

Sedo har over 3 millioner domener til salgs over hele verden. Gjennom samarbeidet med Sedo kan vi tilby våre kunder mulighet både til å selge og kjøpe domener over hele verden.

Mamut ASA

AOT GoOnline AS samarbeider med Mamut ASA rundt integrasjon mot deres økonomisystemer Mamut Enterprise. Mamut ASA er ledende leverandør av administrative programvareløsninger til små og mellomstore virksomheter i Europa med over 100 000 brukere.

Uni Micro AS

AOT GoOnline AS samarbeider med Uni Micro AS rundt integrasjon mot deres økonomisystem Uni Økonomi V3. Uni Micro AS har levert mer enn 7000 brukersett til det norske næringslivet.

Affiliator

Affiliator grunnlagt i 2006 med det mål å bli ett av Europas ledende affiliate nettverk. Affiliators har en prestasjonsbasert løsning som gir annonsørene mulighet til å øke sitt salg via internett sammen med nettstedet eiere som ønsker å øke sine reklameinntekter.

AOT GoOnline AS inngikk avtale med selskapet i 2010.

GIS Partner AS

AOT GoOnline AS har innledet et samarbeid med GIS Partner på integrasjon mellom deres GOWIM system og e-handelsfunksjonaliteten i GoOnline XP. Dette samarbeidet har bla. medført leveransen til byggesaksportalen for Stavangerregionen, Smartkommune.no.

Rogaland Kunnskapspark og Rogaland KunnskapsInvest

Rogaland Kunnskapspark har siden oppstarten vært en viktig samarbeidspartner for AOT GoOnline AS både som investor gjennom Rogaland KunnskapsInvest AS og som rådgiver i utviklingen av selskapet.

Commission Junction Inc

Stiftet i 1998, Commission Junction ble stiftet i 1998 i Santa Barbara, California og har kontorer verden rundt.

AOT GoOnline AS inngikk avtale med selskapet i 2010.

DigiCert, Inc.

AOT GoOnline AS har inngått samarbeidsavtale med DigiCert om levering av SSL sertifikat.

DigiCert er en USA-basert sertifikat autoritet ligger i Lindon, Utah, etablert i 2003 av Ken Bretschneider (President / CEO) og Charles West.

DigiCert har levert SSL-sertifikater til titusenvis av kunder i mer enn 115 land.

DnB NOR Bank ASA

AOT GoOnline AS har inngått parteravtale med DnB NOR Bank ASA. Som partnermedlem får AOT GoOnline AS tilgang til finansiell spisskompetanse, tidsbesparende hverdagsløsninger og gunstige vilkår på en rekke tjenester.

Norges Forskningsråd

Utviklingen av GoOnline prosjektene er godkjent for FoU kostnader på inntil 7,49 millioner for perioden 2003-2005 gjennom Norsk Forskningsråd og Innovasjon Norge.

InstallShield Software Corp

AOT GoOnline AS samarbeider med InstallShield Software Corp på produksjon av installasjonsfilene til alle GoOnline produkter.

SmartResponse-Media

SmartResponse-Media er en av  Skandinavias ledene leverandør av resultat basert nettverksmarkedsføring. De leverer serviserer mer enn 1000 kunder over hele Europa.

AOT GoOnline AS inngikk avtale med selskapet i 2010.

Zanox

I dag er zanox en global markedsleder og en av de mest innovative aktørene i global online markedsføring.

Med vår spesialiserte bransjekunnskap, eksklusive internasjonale program områder, og vår åpen bedriftsfilosofi, ønsker vi å bli den globale "Nettverk av Choice".

AOT GoOnline AS inngikk avtale med selskapet i 2010.

Euroads

EuroAds er en internasjonal leverandør av markedsføring på nettet. EuroAds har utover Danmark avdelinger i Stockholm, Oslo, London og forventer å ha lokalavdelinger i minst 8 europeiske land ved utgangen av 2010.

AOT GoOnline AS inngikk avtale med selskapet i 2010.

Google

Informasjon er under oppdatering

MM Medier

AOT GoOnline AS inngikk avtale med selskapet i 2010.

Adobe Systems Inc

AOT GoOnline AS samarbeider med Adobe Systems Inc på bruk og distribusjon av Adobe Reader.

This site is created with GoOnline XP Professional